IrfanView ile Toplu Dönüştürme

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
IrfanView ücretsiz bir görüntü izleme yazılımı olmasının yanı sıra çok güçlü özellikleriyle de öne çıkıyor. Örneğin birçok dosyayı aynı anda dönüştürebiliyor.

IrfanView, Türkiye'deki birçok kullanıcı tarafından değişik gelen ismiyle tanınıyor desek yalan olmaz. Bosnalı İrfan Skiljan tarafından gerliştirilen IrfanView, onlarca farklı biçimdeki dosyayı açabiliyor ve bu dosyaları birçok farklı biçimde kaydedebiliyor. Aynı zamanda detaylı renk ayarları yapmanıza ve birçok farklı görüntü süzgeci uygulamasına imkân sağlayan IrfanView bşka güçlü özellikler de barındırıyor. En güzel tarafı, tamamen ücretsiz.

Kolayca Toplu Dönüştürme

Elinizde yüzlerce fotoğraf var ve bunların hepsini belirlib ir boyuta getirip, kendilerine basit bir çerçeve atıp üzerine isim yazdırmak ve ondan sonra da istediğiniz resim biçiminde ve kalite oranında kaydetmek istiyorsunuz. Böyle bir iş sırasında birkaç günden tasarruf etmek isterseniz IrfanView'ın toplu dönüştürme seçenekleri imdadınıza yetişecektir.



Yazılımı İndirin

:: IrfanView yazılımını indirmek için tıklayın.
:: IrfanView Türkçe dil paketini indirmek için tıklayın.

Bilgi İçin: IrfanView
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
 

lb.bingol

Müdavim
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
1,573
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Gerçekten süper bir program.Bu arada "Troy bizi diskoya götür.".
 

webdelisi

Asistan
Katılım
21 Haziran 2007
Mesajlar
462
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Lisedeyken elektrik ve elektronik bölümündeki tüm pc lerde IrfanView vardı hocalar hep IrfanView kullanıyordu gerçekten güzel bi program
 

such

Asistan
Katılım
14 Haziran 2007
Mesajlar
103
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu işi çok matahmış gibi potoshop ile nasıl yapılacağını anlatanlar var -ki pohotoshop bildiğim kadarı ile bir tasarım aracı.
 
Üst