iPod Touch 5. Nesil mi Android Telefon mu ?

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPod Touch 5. Nesil için sorularım var;
1- iPhonedaki uygulama ve oyunlarını İpod da oynayabilirmiyiz ?
2- internet olarak sadece wi-fi mı var yoksa 3g yada 4g var mı ?

Kriterlerim:
1-Müzik cok dinlerim ve Film cok izlerim.
2-Oyun cok oynamam.
3-İnternette gezinirim.(iPod da internet seçeneği sadece wi-fi mi yoksa 3g side var mı?)
4-Uygulamaları arasıra kullanırım.

onun haricinde fazla bir kriterim yok
suan iPod Touch 5. Nesil e daha yakınım. Amerika dan aldıracağım tanıdıklarıma, 32 gb lığı 300 Dolar(538 TL) baya ucuz geldi bana ayrıca renkleri cok hosuma gitti.

iPod touch 5.nesil + şarjı 1 ay giden telefonlardan mı almalıyım yoksa Sadece android telefon mu ?

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
iPod al.Kamera olarak ipad2 nin kamerasını kullanıyor.iPhone ile yapabildiğin çoğu şeyi yaparsın,telefon özelliği hariç tabi.İnternete wifi ve bluetooth ile bağlanabilirsin.Yazılım iphone ile aynı olduğundan(ios) uygulama ve oyunları oynarsın.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yeni aldığın için JB yapamayacaksın ve güzel uygulamalar paralı olucak. Onun dışında internet olmayacak. Androidte çeşitli uygulamalar var sana güzel müzik deneyimi yaşatacak onlardan indirirsin. İnternette 3g ile gezinebilirsin bolca. Ayrıca bir şey daha var 300$ a ipod alacağına 200$ a nexus7 al :D Hayat sana güzel olur

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bluetooth ile internet nasıl oluyor acıklar mısınız ?

burnin26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ipod ta uygulamalar aynen mevcut wifi ile int baglanabılırsın secım senın..

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
IPod al.

Benim gibi çok müzik dinliyorsan Android telefonlardan Ipod kadar verim alamazsın(Sonyler hariç).

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yeni aldığın için JB yapamayacaksın ve güzel uygulamalar paralı olucak. Onun dışında internet olmayacak. Androidte çeşitli uygulamalar var sana güzel müzik deneyimi yaşatacak onlardan indirirsin. İnternette 3g ile gezinebilirsin bolca. Ayrıca bir şey daha var 300$ a ipod alacağına 200$ a nexus7 al :D Hayat sana güzel olur

200 dolara nexus 7 nasıl bir internet deneyimi sunacak onu anlamadım, 3g desteği yok ki :)

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Android alacaksan Xperialardan alabilirsen onlardan al.Diğerlerinin müzik performansı IPod kadar iyi değil.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sen zaten güzel bir fikirle gelmişsin, 3g hariç imessage, facetime dahil herşeyi yaparsın ipod touch'la, ekranı ve kullanım kolaylığı cabası. şarjı uzun giden telefonlar da gayet iyi fikir. eğer o tarz ve tethering yapabilen bir şey olsa piyasada (belki vardır) sırtın yere gelmez. güle güle kullan.

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıPod dada tel özelliği olmaması kafamı karıştırıyor açıkcası 1 de ekranı 4 inç 4.5 - 4.8 fln olsa

upupupupupuppu

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ıPod dada tel özelliği olmaması kafamı karıştırıyor açıkcası 1 de ekranı 4 inç 4.5 - 4.8 fln olsa

upupupupupuppu
Peki tel ipod ortalama TR'de 800 lirayken 32 GBsi İphone 1700-1800 lira . Telefon olmadığı için tel özelliği yok . Telefon istiyorsan gidip iphone alacaksın . iPod media player'dir . Telefon değil.

KingOCD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.nesil diye bir şey yok 4. nesilin ios5 güncellenmişi ama yinede çok iyi 1000 tlye xperia tipo+ipod al bende ikiside var ikisinide kullanıyorum

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ipod iphone 4s ile aynı donanım özelliklerine sahip. 2 farkı var birincisi telefon özelliği yok 2. si ekranı 4 inc. inanılmaz bir alet hiçbir android cihaz onunla boy ölçüşemez (galaxy s3 hariç ama o fiyatada 4 tane ipod alırsın zaten)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ipod + wifi hotspotlu bi telefon al onun wifi si ile bağlan paylaşıma açıp keyfine bak hatta getirtebiliyorsan banada al :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"promidal" arkadaşım. ipod 5. nesilden bahsediyorsan iphone 4s'den daha gelişmiş bir chipseti var.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ipod + wifi hotspotlu bi telefon al onun wifi si ile bağlan paylaşıma açıp keyfine bak hatta getirtebiliyorsan banada al :)
Bu arkadaşa katılıyorum bende aynısını yapıcam wifi hotspot programıyla Nokia 5800a bağlayıp ipoddan internet keyfi her an her yerde :)

tek sıkıntın 2 cihaz taşımak olur :)

pulucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.nesil diye bir şey yok 4. nesilin ios5 güncellenmişi ama yinede çok iyi 1000 tlye xperia tipo+ipod al bende ikiside var ikisinide kullanıyorum

ipod t 1-2-3-4 < 5 aralarında çok fark vardır 5 te ipod t lere yeni bir soluk gelmiştir. gerek tasarım , ekran boyutu , arka kapak faciaları , ios 6 güncellemesi 5 değil , ram , çok önemli olan kamera , siri , renk seçenekleri , bluetooth 4 ne istiyorsun daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Azıcık araştırında gelin bilmeyenler hemen lafa atlamasın 12 Eylül'de 5. Nesil ipod'lar çıktı ve 4. Nesil ile aralarındaki fark çok büyük

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Amazon'dan bütün masraflar dahil 700 TL'ye iPod Toch 5 alınabilir. Ben de düşünüyorum. Ayrıca, HSBC Bank karta 5 ay taksit yapıyor yurtdışı alışverişinde. Bir tane de giriş segmentinde bir telefon alırsın olur biter. Al sana 1000 TL'ye iPhone 5. Hem de 32 GB versiyonu. Tek dezavantajı, üzerinde 2 cihaz taşıyacaksın. Cebine veya çantana bilmem kış aylarında montuna koyarsın olur biter. Haha! Aslında iPad Mini de düşünebilirsiniz... :D

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ipod al herzaman 1adım öndesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence ipod alın çok iyi iphone 4s e çok benziyor tabi 4s kadariyi deil ama iyi
:dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun internetine bluetooth ile bağlanabilir eğer bluetooth özelliği varsa ikisinde de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:) iPod'un telefon özelliği olmaması çok mu kötü? Bu nasıl bir kötü özellik olabiliyor arkadaşım? Adamlar iPhone'yi piyasadan geri çeksin o zaman senin demene göre. Nexus, Android hepsini bir kenara kaldırın atın :) iPad + iPod + iPhone + iMac bana bu setin tamamıyla gelin :):)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iPad mini 16GB Wi-Fi+4G işini fazlasıyla görür.Sanırım 1.100TL civarı.