iPod mu? Sandisk Sansa View mi?

iPod mu? Sandisk Sansa View mi?

• Kullanılan toplam oy
    130

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Yeni iPod modellerini gördünüz. Flash depolama alanları konusunda önde gelen üreticilerden olan SanDisk'in de size gösterecekleri var. Korkmayın, yaklaşın.

Kendisini daha çok bellek kartlarıyla tanıdığımız SanDisk'in Sansa isimli müzikçalar markası da oldukça şık ve kullanışlı ürünlere sahip bir ürün gamı oluşturuyor. SanDisk'in en son duyurduğu ürünü ise yeni Apple iPod ürünlerini kağıt üzerinde gölgede bırakabilecek cinsten.

sansa_view.jpg

Teknik Özellikler

Yeni Sansa View oynatıcısı video ve müzik dosyaları çalabilme yeteneğine sahip. 8 ve 16 GB sığalarla gelen ürünler 320x240 (aslında 240x320) bir ekrana sahip. Ürünlerde FM radyo özelliğinin yanısıra microSD kart yuvasıyla sığalarına 8'er GB daha ekleyebiliyorsunuz. Ürünler için belirtilen toplam pil ömrü 35 saat müzik ve 7 saat video.

Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Ürünlerin ABD'deki önerilen satış fiyatı 8 GB sığalı model için 149 dolar, 16 GB'lık model için ise 199 dolar. Bakıyoruz da iPod, özelliklerine göre oldukça pahalı bir ürünmüş. Tabii beyaz diye satın alanı daha fazla olabilir, o ayrı mesele (biliyoruz diğer renkleri de var).

Memleket sathı için fiyat tahini yapmak istemiyoruz, zira ürünlerdeki FM radyo muhteşem vergilendirme sistemimiz sebebiyle fiyatı çok fazla artırıyor.

Bilgi İçin: SanDisk, Turanlı
SDN - http://shiftdelete.net

semiramis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ipod'un nesi varki bi kapasitesi başka? yok!

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisini de kullanmamak nası bi duygu diye ropörtaj yapmak isterseniz hazırım :D

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
m1903 dedi ki:
semiramis dedi ki:
zaten ipod'un nesi varki bi kapasitesi başka? yok!
birde ipod sahibi olmanın verdiği hava :)

Arkadaş Bu yüzden mp3 alamadım işte ipod pahalı geldı. Digerlerınede içim sinmedi ipod suz kaldım s500i aldım :D hem tel hem mp4 :P
Ama bu ürünü vatancomputer Dan biraz daha ucuza alırız gibime geliyor Siz nedersiniz ?

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ne ipod'u ya se w200i var işimi görüyor B)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kalbim Benacol :D :D :D :D Nerden buluyosun böyle seylerı TROY :D

oldum olası Apple'ın ürünlerine kin beslemişimdir.Ucuz özelliklerle donatılmış çok yüksek fiyatlı ürünlerinden nefret ediyorum...

ipod, iphone, imac vs vs...ıyyy :@

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
slm arkadaşlar bende sansa E250 var ve çok güzel aldığıma hiç pişman değilim biraz daha ses kalitesi ii olabilirmiş..onun yerine i pod nano alacaktım ama Vatanbilgisayardaki arkadaşlar sansa yı önerince aldım ve hiçte pişman değilim....bence SANSA

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
SanDisk'in özellikleri iPod'dan daha iyi...