İpod 5.Nesil Hakkında

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhabalar,

Ben bir android kullanıcısı olarak ios hakkında çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Aklımda yeni çıkan İpod Touch 5g var. Bu cihazı temin ettiğimizde neler yapabiliriz? Yani iphone da ki bir çok popüler uygulama ve oyunu kullanabilir miyim? Telefon özelliği hariç ios un her şeyinden yararlanabilirmiyim?

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 4 kamerası iphone 5 ekranı 4s işlemcisi olan a5 işlemci bence bu yıl çıkan mobil sektörde tasarımı en iyi ürün ear pods kulakliklar iOs un sana verdiği herşeyi yaparsin WiFi hot spot olan bir telefonun varsa telefonu sadece konuşmak için cikarirsin ayrıca sakin oyun performansini android le kiyaslama çünkü oyunlarilk ios için yapılıyor. S3 ve one x in most wanted da kastigi görülürken ipod touch 4 bile kasmadan akıcı oynatabiliyor ipod touch 5 i sen düşün android den sonra hayran kalacaksın.

Not:Fan degilim telefonum One x.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yılların ipod touch kullanıcısıyım(yaklaşık 4 yıl) ipod'da ısrar etmemin tek sebebi ios. Şu an Kullandığım ve 256 mb ram'e sahip ipod 4g bile kullandığım bir çok android telefondan(xperia u, nexus s, desire hd, xperia s) akıcı çalışıyor. 4g ipod'un bütün eksiklikleri 5g ipod'da giderilmiş ve gel beni al diyor ve alacağım İnşallah

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aldim bugun su an cihazdan yaziyorum ilk deneyimlerim cok iyi :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hayırlı olsun cihazın güle güle kullan

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun dostum. Bende de ipod touch 4.nesil var. Uygulamalar şahane ancak wifi her yerde olmadığı için kullanılabilirliği düşüyor cihazın. Ama müzik dinlersin, oyun oynarsın, video izlersin, not alırsın vs. yapabileceğin şey çok. Tekrar hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Onu demedim :D Onlarıda isterikte yani inceleme gibi kulaklıklardı filan hani bakarık nası bir şey imiş :D

bak şu an ipod a jailbreak attım :D çok da kolay oldu programı kur bağla atsın o :D valla video lu yapamam ama cihazın fotolarını ve kutu içeriğinden çıkanları foto çekip koyabilirim :D