iPhone'un kamerasından bizi izliyorlar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 509721
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 509721

SDN Okuru
Ben bundan endişeliyim. Yandisk (yandex disk) kullanıyorum ve pek güvenmiyorum. Mikrofonumu ve kameramı ele geçirmiş olabilir mi korkuyorum. Ön ve arka kamerayı bantlamalı mıyım? Bazı forumlarda yandisk telefonun kamerasından bizi izliyormuş diyordu. Doğru mudur? Aynı şekilde herhangi bir site de (yandisk dışında) izleyebilir mi? Cihazım iphone 5s.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
1326362.jpg

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Simdi bunu esprili bir sekilde koydum ama dusundugunuzde gercektende takip ediliyorsunuz bir sekilde misal konum genelde aciktir nere gittin kac dk kaldin rahatca takip edilebilecek bir durum

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Simdi bunu esprili bir sekilde koydum ama dusundugunuzde gercektende takip ediliyorsunuz bir sekilde misal konum genelde aciktir nere gittin kac dk kaldin rahatca takip edilebilecek bir durum

Onu biliyoruz zaten de hani bilinmiyormuş gibi olması farklı.

S

SDN Anonim 509721

SDN Okuru
Yarıldım cidden komik. Ama yandisk izlemiyor demi baya paronayak oldum. :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Yarıldım cidden komik. Ama yandisk izlemiyor demi baya paronayak oldum. :)
takma kafana herkes herkesi izliyor mecburen :)belli başlı firmalar
Apple
Google
Mikrosoft
diye uzar gider mühim olan onlara ne kadar bilgi verdiğin ve ne verdiğin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yeni komik,rezil videolar için derin mağdencilik yapıyorlar yakında rezalet çıkar...

androtuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google fazlasıyla izliyor ve bunu da gizlemiyor. Ürünlerimizden faydalanmak istiyorsan seni izleyecez diyor peşinen. Ha makineler tarafından yapılan anonim bir takip bu ne kadar kafaya takmaliyiz bilmiyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Dedigim diziyi izleyin bakin sonra person of interest

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Daha az izlenmek istiyorsan 3310 kullan[emoji16] o kadar kafana takıyorsan sil uygulamayı ya da izinleri kaldır.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Snowden adlı filmi izleyin.

Bu anlamda izlenmesi gereken bir film, genel olarak amerikanın az veya uz istihbaratı hakkında bilgi sahibi olmak adına izlenmesi gereken bir film desek daha genel olur.

Konuya gelince istihbarat kurumları sadece belli bir marka değil istediği her cihazdan erişim yapabilirler.
Yeni olmayan parmak izi, kan testi ve yakında tüm cihazlara gelecek iris tarayıcıda bu anlamda insanları fişlemek adına geliştirilmiş bir teknolojidir bana göre.
Yani istesek de istemesek de adamlar legal veya illegal yollardan hakkımızda bilgi sahibi olabiliyorlar.

Son düzenleme:

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Ülkecek paranoyak olmuşuz. He izliyorlar işleri güçleri yok senin iPhone'unun kamerasından senin boş ve sıradan hayatını an be an izliyorlar hatta her an suikasta uğrayabilirsin.

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Ülkecek paranoyak olmuşuz. He izliyorlar işleri güçleri yok senin iPhone'unun kamerasından senin boş ve sıradan hayatını an be an izliyorlar hatta her an suikasta uğrayabilirsin.
Korkuyorum.Bir yerlerden elmalı maskeliler çıkıp vuracak beni :D

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Androidden de izleyebilirler sonuçta o programa o izni veriyorsun, uygulama yüklerken istediği izinlere dikkat etmek lazım.