İphoneların 2 li sacma güvenlik sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CWMEB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CWMEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaslar bu konuda sacma bır guvenlık sıstemı hakında sıze ılk yazımı paslasıcagım oncelıkler aranıza yenı katıldıgımı dıle getırmekle yazılım hataları olursa kusura bakmayın sımdı sıze guvenırlık yerıne kulanıcılarını zor duruma sokan bır ıphone hakında konusalım aslında benım derdım ve derdım su kı aynı gun ıcınde apple sıfremı ıkı dafa degıstırdım bunun sonunda sıfremı unuttum telefon numaramı dogru gırmeme ve guvenlık kodumun dırek gelmesıne ragmen 12 gun boyunca beklemem gerekıldıgını soyluyor bu kapsamda telefonumu sıfırlama ımkanıda yok aradıgımda ıphonecare grubundakı canlı destek ekıbındekı ve cagrı merkezı hızmetındekı arkadaslarda bu sureyı duzeltemedıklerını soyledıler sımdı size soruyorum apple guvenlık ust duzey tutayımd erken kulanıcıları zor durumda bırakıyor, simdi daha iyi anlıyorum neden apple açıkların arandığını ve ben bunu kırmak ıcın bıraz kafa patllattım bır dahakı yazımda bu sıkıntıyı nasıl asacagınızı vıdeolu olarak anlatmaya çalişacağım, bu yazımı okudugunuz ıcın tskler selam ve dua ile kalın