• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone'de kılıf kullanılır mı?

Emirddd12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Sizce iPhone’da kılıf kullanılmalımı

Kılıfsız kullanmak daha iyi telefonu kabalaştırıyor kılıf ama düşerse sıkıntı işte :)

Kılıfsız kullanmanın havası başkadır da yere düşürene kadar ;) Emniyeti elden bırakmamak daha iyi bence :)

Merhaba,
Sizce iPhone’da kılıf kullanılmalımı
Bu tek iPhoneye özgü birşey değil ki bütün telefonlar da aynı senin kişisel zevkine kalmış eğer çizilmesin diye uğraşan biriysen kullan Yok sıkıntı değil dersen kullanmazsın. Ben mesela iş içerisinde halı sağ maçına pikniğe vs giderken spigen armor kılıf kullanıyorum normal zamanlar da ev de veya normal dışarıda gezerken kılıfsız kullanmayı tercih ediyorum yani tercih meselesi bu sadece arka kısmına filim taktırıp camına filim taktırıp kullanan kişiler var

telefon elde durmuyor ki. sanki özellikle elde kaysın diye yapıyorlar. ben korumak için değil, telefonu tutabilmek için kullanıyorum. ip8 cam alacam belki cam olunca elde kaymaz

Eğer düşürürsen göz yaşın yere daha hızlı düşer.

Şahsen ben telefonu aldığım günden beri kılıfla kullanıyorum. Eşyalarımı temiz kullanmayı seviyorum. En ufak bir çizik bile beni rahatsız ediyor. Arada evde kılıfı çıkartıyorum ama çok düşürdüğümden dolayı tekrar takıyorum. Bu arada sağlamlık için Spigen Tough Armor kullanıyorum. Bir yıldır hiç sorun çıkartmadı.

Paran varsa İphone telefonuna zaten hiç düşünmeden o kılıfları alırsın

İlk defa böyle bir soru ile karşılaştım,
Tamamen kişisel isteğinize kalmış.

istediğin kadar iphone alacak paran varsa kılıfsız kullan yoksa kullanma.

Fullbody kotumalar var ama düşmelere karşı oda sağlam değil estetik açıdan kılıfsız ama düşmelere karşı kılıf şart [emoji23]