İPHONE'da DAHİLİ HAFIZANIN ÖNEMİ

Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN.net ekibi ve arkadaşlar.
Benim bir merakım var.
iPhone SE 16gb kullanıyorum.
Hafızanın yetmemesinden ziyade şunu öğrenmek istiyorum.
Telefonun hafızasının yüksek olması pile ve performansa etki eder mi?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hayır pile veya performansa pek bi etkisi olmaz yalnız Diğer üreticilerde 32 ve daha üst depolamaların yazma hızları aynı iken. İphone 7 32 ile 128 arasında 7 kat bir yazma hızı farkı var(cihaz gennellikle okuma hızını kullanıyor ve bu 128lik modelle yakın)
Böyle bir fark iPhone SE modellerinde var mı bilmiyorum

Reaksiyon puanı
0
Mesela 16 kullanıyorum 32 almayı düşünüyorum.
Çünkü şu an 10 gb kullanıyorum
Ancak boş olsun istiyorum telefon.
Yani 10/16 mı daha iyi olur 10/32 mi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mesela 16 kullanıyorum 32 almayı düşünüyorum.
Çünkü şu an 10 gb kullanıyorum
Ancak boş olsun istiyorum telefon.
Yani 10/16 mı daha iyi olur 10/32 mi
iPhone SE 16GBın varsa 32GBa geçmeye uğraşma boşa para israfı şayet illa para harcayağım felan diyorsan başka bir cihaza geç.
16/32 arasındaki hız farkını (zaten yok ki ne kadar olabilir) asla anlayamazsın. SEnin performansından şimdi memnun değil misin ?

Reaksiyon puanı
0
Abi memnunum da telefonu öyle dolu görmek sıkıyor beni biraz açıkçası. 4 inçten fazla kullanacağımı sanmıyorum abi. iCloud satın alma da yapmak istemiyorum. Şu yüzden de mantıklı geliyor. 20 ay garantisi var 1500 e sayıyorlar. Gidip 500 tl verip 16 gb daha +4 aylık bir garanti sahibi olurum diye düşünüyorum. Abi para harcana gibi derdim Yok satıp alacağım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Abi memnunum da telefonu öyle dolu görmek sıkıyor beni biraz açıkçası. 4 inçten fazla kullanacağımı sanmıyorum abi. iCloud satın alma da yapmak istemiyorum. Şu yüzden de mantıklı geliyor. 20 ay garantisi var 1500 e sayıyorlar. Gidip 500 tl verip 16 gb daha +4 aylık bir garanti sahibi olurum diye düşünüyorum. Abi para harcana gibi derdim Yok satıp alacağım.
Ben hayatta SE almam da 16 gb SEyi satıp 32 GB SEye hiç geçmem boşver yetirebiliyorsan kullan psikoljik taraflara girme. boşa para harcama