İphone'a Restore etmenin avantajlari nedir ?

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar benim şarj olarak sıkıntım vardi yüzde 30 dan sonra saniyeler içinde şarj düşüyordu.Apple servisi aradim bataryada problem olmadigi yüklediginiz uygulamalar agir geldigi için bataryayi yoruyor dedi.Restore edin dedi.Şuan ettim sıfırladim, icloud üzerinden uygulamalar filan tekrar yükleniyor.Ne gibi avantajlari var ? özellikle bataryada iyileşmeler olur mu ?

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar benim şarj olarak sıkıntım vardi yüzde 30 dan sonra saniyeler içinde şarj düşüyordu.Apple servisi aradim bataryada problem olmadigi yüklediginiz uygulamalar agir geldigi için bataryayi yoruyor dedi.Restore edin dedi.Şuan ettim sıfırladim, icloud üzerinden uygulamalar filan tekrar yükleniyor.Ne gibi avantajlari var ? özellikle bataryada iyileşmeler olur mu ?
Eğer bataryanda çok ciddi sıkıntılar varsa servise göndermeni öneririm,şarj düzenine dikkat et onun dışında restore işe yarar ama daha çok bazı hatalardan kurtulursun,hafızan boşalır.Benim telefonum sürekli %30 dayken kapanıyordu,yetkili servise verdim cihazı yenilediler aldığımdan beri çok düzenli şarj ediyorum hiç bir sıkıntısı yok.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Garantisi varsa garantiye ver. Normal değil saniyeler için yüzde düşmesi. Telefonda konuşarak nasıl anladı eleman uygulamaların pili yorduğunu? İyisi mi Akasya veya Zorlu Center' daki Apple şubelerinden birine git. Halini anlatırsan çözüm bulacaklarını düşünüyorum.

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Beyler sorun hala devam ediyor.41 den 29 a düştü.Şuan bekliyorum şarj 1 olana kadar, ne yapmam lazim ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim cihazda da anı düşüşler vardı bunun olağan olduğunu ve olabileceğini söylemişlerdi ama benim cihazımda anı yükselişlerde vardı. Bu yüzden benim cihazımi değişim yapmışlardı.

Tugay27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Şuan 29 da kaldi ve ne yaparsam yapayim inmiyor şarji :D Bunun gerçekten sorunu ne beyler?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Çağrı merkezini ara avc raporu'nu iste ve bataryanın sağlık durumunu öğren sana söylerler. Hatta o ana kadar kaç defa şarj ettiğinin bilgisini bile görebiliyorlar yüzde kaç kapasiteyle bataryanı kullanabiliyorsun gibi.

Bunlardan ziyade bu avc raporunda hangi uygulamanın senin telefonunda sıkıntı yaptığını belirtiyorlar sadece onlara o an da yetki vereceksin telefonun donanım ve yazılım bilgileri önlerine geliyor.

ha bu arada telefonum ısınmadan kaynaklı kapandı diye söylersen orada ısınmadan kaynaklı kapanmadığnın çok net görebilirler bu verdiğim bir örnek sadece ;)

Bir ekleme yapayım müşteri temsilcisiyle konuşma esnasında wifi ile bağlı kalman gerekiyor çünkü telefonun tüm içeriği onların ekranında çıkacak yüklediğin tüm uygulamalar dahil.