iPhone'a Jailbreak Yüklemek

Jailbreak yüklenmeli mi yüklenmemeli mi

• YÜKLENMELİ

Kullanılan: 4 57.1%
  • YÜLENMEMELİ OLMASADA OLUR

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

Eren Kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
iPhone'a jailbreak yüklemek tabiiki sizin tercihinize kalmış ama ben bayadır jilbreak ile ilgili videolar izliyorum ve beni bayaa bi tahrik etti bir iPhone SE kullanıcısı olarak Apple'ın bu telefonu çıkartırken 3d touch koyamıyoruz koyarsak tasarım kalınlaşır gibi basit bahanelerle kaçtığı 3d touch ı basit bir tweakle getiriyor bence gayet güzel bir sistem siz ne düşünüyorsunuz sizce yüklenmeli mi yüklenmemeli mi ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ben pek sağlıklı bulmadığım İçin JailBreak tercih etmiyorum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bilinçli olman lazım. Ne yüklediğine hangi repo ları eklediğine dikkat etmen lazım. Ama günlük kullanımda da problem yaşayabilirsin batarya süresi azalabilir. Birçok istemediğin durumda da karşılaşabilirsin. JB'li iPhone kullanmak gerçekten zevkli ama bu durumları da göz önünde bulundurarak jailbreak yap.

Eren Kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bilinçli olman lazım. Ne yüklediğine hangi repo ları eklediğine dikkat etmen lazım. Ama günlük kullanımda da problem yaşayabilirsin batarya süresi azalabilir. Birçok istemediğin durumda da karşılaşabilirsin. JB'li iPhone kullanmak gerçekten zevkli ama bu durumları da göz önünde bulundurarak jailbreak yap.
birazcık daha araştırdıktan sonra fark ettim ki sıfırladıktan sonra yani fabrika ayarlarına geri döndükden sonra jailbreak siliniormu yani beğenmezek geri dönüş yapabiliriz buda güzel bi seçenek karar vermeyi kolaylaştırıyor bu arada sağol dostum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
birazcık daha araştırdıktan sonra fark ettim ki sıfırladıktan sonra yani fabrika ayarlarına geri döndükden sonra jailbreak siliniormu yani beğenmezek geri dönüş yapabiliriz buda güzel bi seçenek karar vermeyi kolaylaştırıyor bu arada sağol dostum
Jailbreakte iken Ayarlardan sıfırla yaparsan cihaz elma logosunda kalır.
Kendi firmware dosyasına restore yapmanız lazım iTunes ile. Böylelikle jailbreak silinir.

Ben iOS 2 den Beri farklı cihazlara jailbreak yaptım yapmaya da devam ediyorum çok farklı bir deneyim , tavsiye ederim

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cydia eraser diye bir uygulama var. Şuan jailbreak beta olduğu için iOS 10 jailbreak için çıkmadı sanırım. Stabil sürüm çıktıktan bir süre sonra çıkar. Bu uygulama cihazı Apple'dan yazılım dosyasınu kullanarak cihazın yazılımına yamalar yaparak restore yapıyor anladığım kadarıyla.

Eren Kose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Cydia eraser diye bir uygulama var. Şuan jailbreak beta olduğu için iOS 10 jailbreak için çıkmadı sanırım. Stabil sürüm çıktıktan bir süre sonra çıkar. Bu uygulama cihazı Apple'dan yazılım dosyasınu kullanarak cihazın yazılımına yamalar yaparak restore yapıyor anladığım kadarıyla.
Bunu biliyorum fakat söylemek hiç aklıma gelmedi dostum o da cydia dan kurulan bir tweak bu tweak sayesinde de jailbreak kaldırılabiliyor