İphone4/4S için IOS 7 incelikleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4 8 gb black telefonuma ios 7 yükledim ios 6 dan daha hızlı çalışıyor. Açıkcası ısınamayanlar yavaş diyor ama ios 6 da kilit sesi geç geliyor ios 7 de kapama tuşuna basar basmaz kilit sesi hemen geiyor sıkıntı yok tereddütsüz kullanabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4ü sıfır aldım belli başlı programları yükledikten sonra kullanılablir hafıza 3.5 gb idi ios 7 ye güncelledikten sonra aynı programlarla telefon hızlandı ve kullanılablir hafıza 4.3 gb e yükseldi. düşünün artık .. yada hiç düşünmeyin güncelleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar genel i cloud belgeler veriler orayi kapat farki goreceksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum ios 7 güncelllenmesini yukledim şarjın ne kadar kaldığıın şarj göstergesi ni açamıyorum ne kadar şarjımın kaldığını gösteren göstergenin nerde olduğuun bilen var mıı ? tşkler

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum ios 7 güncelllenmesini yukledim şarjın ne kadar kaldığıın şarj göstergesi ni açamıyorum ne kadar şarjımın kaldığını gösteren göstergenin nerde olduğuun bilen var mıı ? tşkler

Ayarlar>genel>kullanım>pil yüzdesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba bende 4s 16 gb war ios 7 bu söylediklerinizi yapınca cihaz yavaşladı nedendir bilmem ama kontrast we hareket azalt kapalıyken daha iyi çalışıyor :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar nolur bırı bana cevap versın sımdı ben bu yenı surumu yukledım ıyı hos hızlandı yenı ozlelıkler geldıde sorunlarım var
1 bu yenı temaları hıc beyenmedım
2 en buyuk sorunum ıse eskı surumde ıpfona tusune ıkı kere ust uste tıkladııgımda arka plandakılerı sılmek ıcın ustune basılı tutup x ısaretınle kapatırdım sımdı bu yenı surumu yukledım aynı sılemı yapıyorum gıtmıyor arka planda yıgılma oldu sız kalkmısınız tasarruf dıyorsunuz nabıcam ben !!!

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar nolur bırı bana cevap versın sımdı ben bu yenı surumu yukledım ıyı hos hızlandı yenı ozlelıkler geldıde sorunlarım var
1 bu yenı temaları hıc beyenmedım
2 en buyuk sorunum ıse eskı surumde ıpfona tusune ıkı kere ust uste tıkladııgımda arka plandakılerı sılmek ıcın ustune basılı tutup x ısaretınle kapatırdım sımdı bu yenı surumu yukledım aynı sılemı yapıyorum gıtmıyor arka planda yıgılma oldu sız kalkmısınız tasarruf dıyorsunuz nabıcam ben !!!

sdn okuru aynı şekilde home tusuna iki kere basıyorsun sonra ekran küçülüyor ve açık uygulamaları görüyorsun yapman gereken ekran küçüldükten sonra açık uygulamayı yukarı dogru kaydırmak kapanacaktır.Androidlerdeki gibi tek fark yukarı doğru kaydıracaksın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4 8gb var ios 7 yi yüklesem pişman olurmuyum acaba ?

byffd47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Shsh kaydını al snra ios 7 ye geç pişman olursan dönersin ios 6 ya 🚶🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende 4 8 gb var ona yükledim ıos 7.0.4 ü çok güzel çoklu programlar açtığımda biraz kasma yaşanıyor ama gayet iyi yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i phone 4 e 7 surumun yukledim 3g calısmıyor hic bir sekilde de aktife alamıyorum edge olarak calısıyor haliylede internet de hic bir işlem yapamıyorum bunu nasıl duzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone 4 kullanıyorum. IOS 7 yükledim sorunsuz çalışıyor. Sadece menü geçişlerinde ufak bir takılma mevcut napmam gerekiyorr ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iphone 4 üme hareketli duvar kağıdı olmuyor neden acaba ios 7.1 var bi söyleyebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl hareketli duvar kağıdı yapabilirim iphone 4 ios 7.1