Se nin ekran boyutu bana yetermi diye tereddütte kalıyorum yani sonuçta şuan kullandığım telefonun ekran boyutuyla aynı6S ile 7 Plus arasında boyut ve kamera dışında pek bir fark yok. Almışken SE almanızı öneririm.
Evet boyutu aynı. Aynı boyutta yüksek performans , daha iyi batarya performansı ve daha iyi bir kamera elde edeceksiniz. Boyutundan memnunsanız alınır. Ek olarak kablosuz şarj gibi özelliklerden de faydalanabileceksiniz.Se nin ekran boyutu bana yetermi diye tereddütte kalıyorum yani sonuçta şuan kullandığım telefonun ekran boyutuyla aynı
TeşekkürlerEvet boyutu aynı. Aynı boyutta yüksek performans , daha iyi batarya performansı ve daha iyi bir kamera elde edeceksiniz. Boyutundan memnunsanız alınır. Ek olarak kablosuz şarj gibi özelliklerden de faydalanabileceksiniz.
iPhone 7 Plus kesinlikle alınmaz özellikle sıfır alacaksanız.iPhone SE (2020) almanızı tavsiye ederim.Şu anda iphone 6s kullanıyorum değiştirmeye karar verdim fakat iphone 7 plus ve iphone se arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
Se 2020 al keyfine bak.Şu anda iphone 6s kullanıyorum değiştirmeye karar verdim fakat iphone 7 plus ve iphone se arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
EvetSözünü Ettiğiniz Modellerin Sıfırınımı Almayı Düşünüyorsunuz ?
Bütçenizi Arttırmanızı En Aşağı Model Olarak XR Düşünmenizi Tavsiye Ederim.
Se daha uzun götürür daha iyi işlemci yani küçük gelse bile bunlar için katlanılırŞu anda iphone 6s kullanıyorum değiştirmeye karar verdim fakat iphone 7 plus ve iphone se arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim
Şaka yapıyorsun herhalde cihazda 7nm işlemcili A13 bionic var.Se 2020 nin Bataryası çok iyi değil bu doğru ama gömdüğün kadar da kötü değil.7 plus. Se bataryası kanser eser
Şaka yapıyorsun herhalde cihazda 7nm işlemcili A13 bionic var.Se 2020 nin Bataryası çok iyi değil bu doğru ama gömdüğün kadar da kötü değil.