Bir iPhone 8plus aldım, bu cep telefonundan oldukça memnunum. Ama henüz bilmediğim bir şey, zil seslerinin nasıl ayarlanacağı. Her şeyi denedim ancak varsayılan zil sesleri dışında yeni zil sesi ayarları bulamadım. Lütfen biri yardım etsin.
Bir iPhone 8plus aldım, bu cep telefonundan oldukça memnunum. Ama henüz bilmediğim bir şey, zil seslerinin nasıl ayarlanacağı. Her şeyi denedim ancak varsayılan zil sesleri dışında yeni zil sesi ayarları bulamadım. Lütfen biri yardım etsin.
Nasıl yani? Telefonda halihazırda yüklü olanlardan başka mı zil sesi kullanmak istiyorsunuz?Bir iPhone 8plus aldım, bu cep telefonundan oldukça memnunum. Ama henüz bilmediğim bir şey, zil seslerinin nasıl ayarlanacağı. Her şeyi denedim ancak varsayılan zil sesleri dışında yeni zil sesi ayarları bulamadım. Lütfen biri yardım etsin.
Evet, varsayılandan farklı bir ringtones ayarlamak istiyorum. Ne yapalım?Nasıl yani? Telefonda halihazırda yüklü olanlardan başka mı zil sesi kullanmak istiyorsunuz?
Teşekkür ederim.iPhone'da müzikleri zil sesi yapma yöntemleri
Haydi iPhone'da müzikleri zil sesi yapalım. İşte iPhone zil sesi değiştirme yöntemleri ile iPhone zil sesi yapma aşamaları...shiftdelete.net