iPhone zamları hakkında ne düşünüyorsunuz

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Herkes dolar bozdurunca dolar düşecek mi?Doların yükselmesinin sebeplerinden biride TL'nin değer kaybetmesidir,öyle değil mi?
--- Gönderi Güncellendi ---

Yine de parası olupta isteyen alır bence.

Kesinlikle alır alanda olacaktır ama gerek yok o paralar verilmez git 6s al daha mantıklı bu kadar zam ciddi fazla ikinci el piyasasını bile uçurdu

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bu Iphone' ler neden bu kadar zamdan fazlasıyla etkilenir? Başkaları etkilenmezken Iphone' ler acayip zamlanıyor.

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Dün sdn de tolganın canlı yayında dediği gibi eğer diğer markalar apple'ın arkasından gelirse apple satışları düşmez ama fiyatları değiştirmezse bence apple mecbur düşürür.iphone 3g den bu yana aralıksız iphone kullanan biri olarak eğer 1 ay önce iphone 7 plus almamış olsaydım ve telefon alacak olsam bu zamlarla asla iphone almam

Murat Han Kağan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Amerikan devletçiliğiyle saçmalayoruz sanırım. Amerika fiyatı kontratlı 600 dolar eh senin ülkende kur ve vergi biniyor. Adamlar ortalama 2500 dolar maaşın 5 te 1 ini veriyor. Biz 1400 tl nin nerdeyse 3 katını veriyoruz. Devletçiye anlatabildikmi bilmiyorum. Usa zaten kendine devletçi asıl senin ülken değil!!

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Amerikan devletçiliğiyle saçmalayoruz sanırım. Amerika fiyatı kontratlı 600 dolar eh senin ülkende kur ve vergi biniyor. Adamlar ortalama 2500 dolar maaşın 5 te 1 ini veriyor. Biz 1400 tl nin nerdeyse 3 katını veriyoruz. Devletçiye anlatabildikmi bilmiyorum. Usa zaten kendine devletçi asıl senin ülken değil!!
2500 $ maaş? :) neye ve kime göre o maaş. Burda 3 bin tl alan ile orada 3 bin $ almak gibi birşey

oguzhanelmas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Zamlar çok fazla fakat iPhone kullanıcıları bundan etkilenmeyecektir, bende bir iPhone kullanıcısıyım fakat ben telefonu stabil olduğu için kullanıyorum ve şimdiye kadar hep iPhone kullandım ama ülkemizde gösteriş delisi insanlar yine pahalı olduğu için yemeyip içmeyip iPhone alacaktır.