DKN NZY
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 10,183
Apple ın yaptığı son zam çok büyük sizce hala iphone almak isteyen var mı
ne ara yazdınız o kadar şeyiApple fanboyları varken etkilemez bence bu zam satışları.
Benim az da olsa niyetim vardı ama artık o da gitti![]()
S9 plus zam geldi 2k sen kenaraya atarsın ilerde birşey alırsınİphone x e 7500 vereceğime ondan daha iyi olan s9 plus ı 4300 e alır geri kalan paraya aksesuar dizerim
O fiyatlar 1 aydır öyle hocam yeni olan bişey değil haber olsun diye yapmışlar.Ben note 9 u beklerdim s9 plus ı şuanda almazdımS9 plus zam geldi 2k sen kenaraya atarsın ilerde birşey alırsın![]()
Ben beklemekdeyim hayırlısı olsunO fiyatlar 1 aydır öyle hocam yeni olan bişey değil haber olsun diye yapmışlar.Ben note 9 u beklerdim s9 plus ı şuanda almazdım![]()
S pen çook gelişmiş olacak diyolar bluetooth destekli uzaktan müzik kontolü falan filan...Ben beklemekdeyim hayırlısı olsun![]()
Kalemlik iyidir elimizde kırılmasındaS pen çook gelişmiş olacak diyolar bluetooth destekli uzaktan müzik kontolü falan filan...![]()
Merak etme hepiniz alacaksınız apple elinizdeki parayı almak için en uygun şekilde x suncak
O zaman bunun adı ticari başarı olur zaten.Merak etme hepiniz alacaksınız apple elinizdeki parayı almak için en uygun şekilde x suncak
?O alırım diyen 3 kişi kesin Gürgençler'in elemanı.
Merak etme sen bak görKim Apple mi yapacak onu![]()
Merak etme sen bak göripad nasıl ucuz cıkardı ucuz iphone cıkarcaklar
Bizim dilimizde kazık?O fiyatlar hayattan soğuttu. 10.000 TL nedir ya?![]()
O fiyatlar hayattan soğuttu. 10.000 TL nedir ya?![]()
Fakiriz oğlum ölmek lazım
---- Mesajlar birleştirildi ----
Taksit diye birşey var pis fakir![]()
Zaten Türkiye mağazasını açtı. Resmi alırsın.2 hafta önce karar vermiştim, iP8 plus alacaktım son zamlardan sonra vazgeçtim. Xiaomi mi8'i bekliyorum.(Türkiye distrübütör olan modelleri)
Biz fiyatlarin dusmesini indirimleri bekliyoruz dolar artigi icin anliyorum ama bu yapilan zam cok buyukdu erisilmesi zor hale geldi iphone almak icinApple ın yaptığı son zam çok büyük sizce hala iphone almak isteyen var mı
Nerede açtı?Zaten Türkiye mağazasını açtı. Resmi alırsın.
Durum ortada. Apple ne yapsın? ?(4,79282993 * 999+KDV+ÖTV+MTV+ATV+STAR)üssü TRT Bandrolü= iPhone X. Bu kadar basit.