• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone xs

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
İphone xs almayı düşünüyorum arkadaşlar batarya performansı nasıl işlemcisine kamerasına diyecek bir şeyim yok belli çok iyi onlar zaten yardımcı olur musunuz batarya performansı hakkında

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
İphone xs almayı düşünüyorum arkadaşlar batarya performansı nasıl işlemcisine kamerasına diyecek bir şeyim yok belli çok iyi onlar zaten yardımcı olur musunuz batarya performansı hakkında

İphone 11 almanızı öneririm. Xs'in sadece ekran artısı var. 11 ise performans, batarya, ekran süresi, kamera ve güncelleme desteği açısından daha başarılı bir model. Xs'lerde batarya ne iyi ne de çok kötüydü. 11, İphone ekosistemi içerisinde ekran süresi gayet iyi bir cihaz.

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bence çok yanlış düşünüyorsun dostum iphoneların performansı ortada öyle abartılacak bi fark yok 11 le xs arasında,kamera olarak sadece gece modu ve geniş acı var ona bakarsan xs de telefoto var ve şöyle bir artısı var xs'in ekranı iyi abi ben 11 almayı düşünmüyorum hiç 11 düşünürsem sadece pro veya pro max olur. Normal 11 in ekranı xs e göre kötü lcd diye ve kalın çerçevesi var xs daha güzel duruyor öyle değil mi dostum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Bence çok yanlış düşünüyorsun dostum iphoneların performansı ortada öyle abartılacak bi fark yok 11 le xs arasında,kamera olarak sadece gece modu ve geniş acı var ona bakarsan xs de telefoto var ve şöyle bir artısı var xs'in ekranı iyi abi ben 11 almayı düşünmüyorum hiç 11 düşünürsem sadece pro veya pro max olur. Normal 11 in ekranı xs e göre kötü lcd diye ve kalın çerçevesi var xs daha güzel duruyor öyle değil mi dostum

Yanlış düşündüğümü düşünüyorsanız neden buraya konu açıyorsunuz? Ben konu hakkında düşüncemi yazdım. Zamanında ben de İphone 6 alırken 6s'e gerek yok diyip geçmiştim. Ben 2 hafta önce 6'yı yavaşlamalardan dolayı bıraktım, aynı zamanlarda 6s alan tanıdıklarım hala rahatça kullanıyor. O kadar parayı bir cihaza verip bir yıllık kullanımı çöpe atmak pek mantıklı değil, siz bilirsiniz. Bu arada konuyu asıl açma nedeniniz olan batarya açısından 11 serisi Xs serisine göre ciddi açıdan önde. Xs'in ekran dışında artısı yok. Cihazı alacak olan sizsiniz, sizin kararınız. Ben sadece yorumda bulunuyorum...

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Android konusunda bir tavsiyem yok fakat iPhone alacaksanız kesinlikle Xs almalısınız. Yok 11 her konuda üstünmüşte bilmem neymiş hepsi hayal ürünü. Biri 700 dolarlık ucuz iPhone, diğeri 1000 dolarlık çelik kasaya, oled ekrana, ince çerçevelere sahip ele cuk diye oturan mükemmel hissiyat veren premium iPhone. Üstelik donanımıda epic güçlü. Diyorlarki 11 in işlemcisi fark atıyormuş. Kardeşim sen 500 kiloluk yükü 5 tonluk vinçle kaldırsan ne fark eder 10 tonluk vinçle kaldırsan ne fark eder. Sen en çok kullandığın donanım olan ekrana baksana. 11 in bir sene fazla güncelleme alacağınada inanmıyorum. Paragöz Apple 1000 dolarlık premium ürününe desteği kesip 700 dolarlık ucuz ürününe mi desteğe devam edecek? X e desteği keser mesela çünkü 3gb ram var. Ama 11 ve Xs te 4gb ram var. Xs e desteği keserse 11 e de keser.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış düşündüğümü düşünüyorsanız neden buraya konu açıyorsunuz? Ben konu hakkında düşüncemi yazdım. Zamanında ben de İphone 6 alırken 6s'e gerek yok diyip geçmiştim. Ben 2 hafta önce 6'yı yavaşlamalardan dolayı bıraktım, aynı zamanlarda 6s alan tanıdıklarım hala rahatça kullanıyor. O kadar parayı bir cihaza verip bir yıllık kullanımı çöpe atmak pek mantıklı değil, siz bilirsiniz. Bu arada konuyu asıl açma nedeniniz olan batarya açısından 11 serisi Xs serisine göre ciddi açıdan önde. Xs'in ekran dışında artısı yok. Cihazı alacak olan sizsiniz, sizin kararınız. Ben sadece yorumda bulunuyorum...
Dostum alıntı yaptığım yazıyı okusana adam haklı değil mi sence onu anlatmaya çalışıyordum yanlış anladın

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Kardeşim 11 de A13 chipset bulunuyor artı olarak 1 gb ram daha fazla hem ekran olarak note 10+ dan iyi xs ise a12 chip falan filan

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Dostum alıntı yaptığım yazıyı okusana adam haklı değil mi sence onu anlatmaya çalışıyordum yanlış anladın

Alıntısını attığınız arkadaş XR kullanan biri?

11=Yeni kasa ve güçlendirilmiş Xr:)

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Alıntısını attığınız arkadaş XR kullanan biri?

11=Yeni kasa ve güçlendirilmiş Xr:)
A13 chipset i kimse mi görmüyor bilmiyor Allah aşkına A12 var xs de 11 her türlü önde bence 11 almak en mantiklisi ekran da o kadar kotu degil bu ekranlar simdiye kadar boyleydi 2012 den beri kimse bisey demedi xs 1.senesini doldurdu. 11 bence 1 güncelleme daha fazla alir xs den

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
A13 chipset i kimse mi görmüyor bilmiyor Allah aşkına A12 var xs de 11 her türlü önde bence 11 almak en mantiklisi ekran da o kadar kotu degil bu ekranlar simdiye kadar boyleydi 2012 den beri kimse bisey demedi xs 1.senesini doldurdu 11 bence 1 güncelleme daha fazla alir xs den

Ekran olayı da karışık biraz. Xs'in ekranı çözünürlük olarak daha yüksek ama kalite olarak testlerde şuan en kaliteli ekranlar 11 serisinin ekranları...

Kimse takmıyor ama Antutu'da kapı gibi 90K fark var:)

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sirf ekran kotu diye daha iyi islemci,kamera,batarya çöpe atilmamali bence.

Ekran olayı da karışık biraz. Xs'in ekranı çözünürlük olarak daha yüksek ama kalite olarak testlerde şuan en kaliteli ekranlar 11 serisinin ekranları...

Kimse takmıyor ama Antutu'da kapı gibi 90K fark var:)
Evet işte sirf ekran icin o kadar islemci batarya kamera cope atilmamali bence xs le ayni fiyat hem

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Sirf ekran kotu diye daha iyi islemci,kamera,batarya çöpe atilmamali bence.

Evet işte sirf ekran icin o kadar islemci batarya kamera cope atilmamali bence xs le ayni fiyat hem

İsteyen istediğini alır, ben önerimi yaptım, burada işim bitti:)

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İsteyen istediğini alır, ben önerimi yaptım, burada işim bitti:)
Benimde reyiz kendi parasi kendi kararini vermeli ama burda konu aciyor onerilerimizi yapiyoruz sonra soyle iyi boyle iyi diyor e o zaman konuyu neden actin ki?

Ekran olarak note10 dan iyi mi? Dostum lcd ve 720 p olan bi ekran nasıl note10 u geçebiliyor anlamadım?
Nasil gecebiliyor biliyor musun iphonedo nun iphone 11 derinlemesine inceleme videosunda note 10+ la ekran karsilastirmasini izle.zaten cozunurluk olarak falan kotu olabilir.

Gamerüs

Asistan
Reaksiyon puanı
35
1 gb ram daha fazla değil bi kere 11 de de Xs te de 4gb ram var.
Düzenleyeli yillar oldu sonradan farkettim ama işlemcisi daha güçlü antutuda 90k fark var

Ha evet bide orayi yanlis yazmisim suan duzenliyemiyorum kusura bakma

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Düzenleyeli yillar oldu sonradan farkettim ama işlemcisi daha güçlü antutuda 90k fark var

Ha evet bide orayi yanlis yazmisim suan duzenliyemiyorum kusura bakma
Antutuda 90k fazla puan alması neyi değiştiriyor?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Bence 11 almanız daha iyi olur ama XS batarya olarak 1 günü rahat çıkarabilecek bir cihaz, gönül rahatlığıyla alın derim alacaksanız.