İphone xs pubg ekran kararma sorunu

Mavzer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone xs te pubg mobil oyununda hdr ve aşırı ya aldığımda 15 dakika sonra ekran kararıyor başka xs yada 11 11 pro dada bu sorun var mı

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
İphone xs te pubg mobil oyununda hdr ve aşırı ya aldığımda 15 dakika sonra ekran kararıyor başka xs yada 11 11 pro dada bu sorun var mı
Normal birşey. Telefon çok ısındığında parlaklık otomatikman düşürülüyor(böylece daha çabuk ısınmasına biraz da olsa engel oluyor)

Hdr’da aşırı (neredeyse) tüm telefonları 40 dereceye rahat götürebilir

Mavzer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki 11 serilerindede bu sorun var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Peki 11 serilerindede bu sorun var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm iphonelarda bu özellik var diye biliyorum. Hatta ipadlerde de olabilir ama ben tableti o kadar ısındırmadığımdan dolayı henüz parlaklık düşmesi yaşamadım

11 serisi daha geç ısınacaktır çünkü işlemciden ısı dağıtan grafen tabakasını eklediler. Yinede o belli sıcaklığa geldiğinde parlaklık azalacak

Mavzer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 11 kullanıyor onda öyle sorun olmadığını söyledi hatta uyarı veriyormuş ayarlarınız düşürülsün mü diye bu hayır diyormuş aynen devam ediyormuş kararma falan olmuyormuş

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Arkadaşım 11 kullanıyor onda öyle sorun olmadığını söyledi hatta uyarı veriyormuş ayarlarınız düşürülsün mü diye bu hayır diyormuş aynen devam ediyormuş kararma falan olmuyormuş
Arkadaşında olan şey pubgdeki bir ayar. O ayar açıksa telefon çok ısındığında yada fps stabil olmadığında grafiği düşürmeni önerip soruyor. O ayar kapalıysa seçtiğin grafik ne olursa olsun aynı şekilde kalıyor. Ben olsam onu kapatırım çünkü rekabet gerektiren oyunda o bildirimin birden reklam gibi önüne çıkması iyi değil.

Dediğim gibi iphone 11’in soğutma kabiliyeti xs’ten daha iyi olduğu için daha geç ısınır,yani daha geç kararma olur

Mavzer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun bendede grafikler otamatik ayarlansın mı seçeneği kapalı ama ona rağmen ekranı karartıyor ne yaparsam yapayım olmuyo teşekkür ederim

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
keşke benimde iphonum olsada tek sorunum pubg oynayamamak olsa :(

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Sorun bendede grafikler otamatik ayarlansın mı seçeneği kapalı ama ona rağmen ekranı karartıyor ne yaparsam yapayım olmuyo teşekkür ederim
Evet öyle. Dediğim gibi 11’den daha çabuk ısındığı için kararmayı daha sık göreceksin. Kararmayı kapatamazsın ama görmek istemiyorsan grafiği düşürmeni öneririm. Telefon elbette en yüksek ayarı kaldırabiliyor ama kararma görmek istemiyorsan en basit seçenek bu.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Aynı şey 6S+'ta da var (çok alakalı cihazlar :) ), cihaz ısındığı için oluyor, arka planda program çalışmasını kapatırsan da düzeliyor o sorun (ben çok karşılaşmıyorum, grafikleri de düşürebilirsin).

Mavzer19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam teşekkür ederim onu bir deneyim