Normal birşey. Telefon çok ısındığında parlaklık otomatikman düşürülüyor(böylece daha çabuk ısınmasına biraz da olsa engel oluyor)İphone xs te pubg mobil oyununda hdr ve aşırı ya aldığımda 15 dakika sonra ekran kararıyor başka xs yada 11 11 pro dada bu sorun var mı
Tüm iphonelarda bu özellik var diye biliyorum. Hatta ipadlerde de olabilir ama ben tableti o kadar ısındırmadığımdan dolayı henüz parlaklık düşmesi yaşamadımPeki 11 serilerindede bu sorun var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşında olan şey pubgdeki bir ayar. O ayar açıksa telefon çok ısındığında yada fps stabil olmadığında grafiği düşürmeni önerip soruyor. O ayar kapalıysa seçtiğin grafik ne olursa olsun aynı şekilde kalıyor. Ben olsam onu kapatırım çünkü rekabet gerektiren oyunda o bildirimin birden reklam gibi önüne çıkması iyi değil.Arkadaşım 11 kullanıyor onda öyle sorun olmadığını söyledi hatta uyarı veriyormuş ayarlarınız düşürülsün mü diye bu hayır diyormuş aynen devam ediyormuş kararma falan olmuyormuş
keşke benimde iphonum olsada tek sorunum pubg oynayamamak olsaArkadaşım 11 kullanıyor onda öyle sorun olmadığını söyledi hatta uyarı veriyormuş ayarlarınız düşürülsün mü diye bu hayır diyormuş aynen devam ediyormuş kararma falan olmuyormuş
Evet öyle. Dediğim gibi 11’den daha çabuk ısındığı için kararmayı daha sık göreceksin. Kararmayı kapatamazsın ama görmek istemiyorsan grafiği düşürmeni öneririm. Telefon elbette en yüksek ayarı kaldırabiliyor ama kararma görmek istemiyorsan en basit seçenek bu.Sorun bendede grafikler otamatik ayarlansın mı seçeneği kapalı ama ona rağmen ekranı karartıyor ne yaparsam yapayım olmuyo teşekkür ederim