• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone Xs Max

No Nick

Öğrenci
Pasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?

Ben bütün yaz çalıştım hâlâ çalışıyorum sıfır 11 alacak param bile yok. Yurt dışında millet 1 hafta çalışıyor 13 alıyor 13 pro max alıyor vallaha bıktım artık. Asıcam kendimi sonunda o olucak
Hocam asla hocam.Ne diyosun sen ? Herkes zorda... Allah'ın izniyle kurtulacağız.Yardımcı olurum cihaz için.Sen bütçeni söyle tam ?

Pasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?
eski usül kayıtıysa alabilirsin bi sıkıntı olmaz. piyasa fiyatını bilmiyorum karşıaştırmasını sen yaparsın. 2 sene daha güncelleme alır 4 yıl sıkıntısız kullanırsın.

O fiyata eski model telefon almazdım ben olsam.

Xs hâlâ geçerli cihaz. Hatta 11 den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ekranı daha üstün. Bu saatten sonra 720p ekran mı kullanılır. O fiyata yurtiçi cihazları da var.

Apple’da çip her şey. Ama donanımsal özelliklerin üstünlüğünü de göz ardı edemeyiz. Mesele şu: güç mü konfor mu?

Ama şöyle bir sorun var ki, XS serisinde işletim sistemi ile ilgili çok sorun yaşayan var.

bu devirde yurt dışı cihaz almak çok riskli hem de bu paraları verip bir de eski model bir cihaz alıyorsan. Bütçeni değerlendirirken daha sonrasında o paranın tamamen boşa gidebileceğini veya sana daha yüksek maliyetler açabileceğini aklından çıkartma. Bu fiyata veya çok az üstüne yurtiçi cihaz almanı tavsiye ederim. iPhone 11 yerine ben de xs max tercih ederdim.