9500 pasaport kayıtlı cihaza fazla.O bütçede ekran sorun değilse 11 alabilirsin.Bütçeyi az yükseltirsende iPhone 11 bulabilirsin.Pasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Senin yerinde olsam güvenmezdim sonuçta sana sattıktan sonra gidip şikayet edip kapatabilirdePasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Eski usülse kapanmaz.Ama hem fiyat fazla hemde riskli.Senin yerinde olsam güvenmezdim sonuçta sana sattıktan sonra gidip şikayet edip kapatabilirde
Ben bütün yaz çalıştım hâlâ çalışıyorum sıfır 11 alacak param bile yok. Yurt dışında millet 1 hafta çalışıyor 13 alıyor 13 pro max alıyor vallaha bıktım artık. Asıcam kendimi sonunda o olucakEski usülse kapanmaz.Ama hem fiyat fazla hemde riskli.
Hocam asla hocam.Ne diyosun sen ? Herkes zorda... Allah'ın izniyle kurtulacağız.Yardımcı olurum cihaz için.Sen bütçeni söyle tam ?Ben bütün yaz çalıştım hâlâ çalışıyorum sıfır 11 alacak param bile yok. Yurt dışında millet 1 hafta çalışıyor 13 alıyor 13 pro max alıyor vallaha bıktım artık. Asıcam kendimi sonunda o olucak
İkinci el Apple garantili Xs almanı tavsiye ederim.Yurtdışı cihazı almak Rus ruleti oynamak gibi bir şey.Pasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?
eski usül kayıtıysa alabilirsin bi sıkıntı olmaz. piyasa fiyatını bilmiyorum karşıaştırmasını sen yaparsın. 2 sene daha güncelleme alır 4 yıl sıkıntısız kullanırsın.Pasaport kayıtlı temiz xs max buldum (9.500 Tl). Bu cihaza kaç yıl daha guncelleme gelir? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Tuşlu telefon alıyorsun sanki..O fiyata eski model telefon almazdım ben olsam.
İşlemci farkı var.828PXs hâlâ geçerli cihaz. Hatta 11 den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ekranı daha üstün. Bu saatten sonra 720p ekran mı kullanılır. O fiyata yurtiçi cihazları da var.
Kötü değil ama işlemci kamera olarak geri sayılır.Tuşlu telefon alıyorsun sanki..
Değil.Hâla iyi.Kötü değil ama işlemci kamera olarak geri sayılır.
İkiside var XS Max'de.Apple’da çip her şey. Ama donanımsal özelliklerin üstünlüğünü de göz ardı edemeyiz. Mesele şu: güç mü konfor mu?
11’deki işlemciden bahsetmenize istinaden yazmıştım. Çip hariç XS Max her şeyde üstün, 11’den.İkiside var XS Max'de.
Ne gibiAma şöyle bir sorun var ki, XS serisinde işletim sistemi ile ilgili çok sorun yaşayan var.
Şimdilik. ? lakin biyonik çipler diğerlerinden daha farklı. Acaba Apple onlara da mı sadece 5 sene günccelleme verecekA12 nin zorlanacağı hiçbir uygulama yok.
O sorunlar çözüldü.Wi-Fi hız sorunları,LTE bağlantı sorunları,ekran kapandığında şarj olmaması vs.Ama şöyle bir sorun var ki, XS serisinde işletim sistemi ile ilgili çok sorun yaşayan var.