Iphone XR

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
cihaz yarın elime ulaşacak,ios 12 ile geliyor. Direkt olarak ios 13e güncelliyim mi yoksa beklemeli miyim
Burayı yeşillendirebilirsiniz

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Nasıl iOS 12 ile geliyor ? Her zaman en son sürüm yüklü olarak gelir.

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
işte telefon çıktığı zamanki son

telefon çıktığı zamanki son sürüm geliyor sanki hocam.sonuç olarak yetkililer kutuyu açamaz
Uzaktan güncelleniyor merak etmeyin. Bana zamanında Apple kapalı kutu iPhone SE yolladı iOS 11 yüklüydü öyle olsa iOS 8-9 yüklü olurdu.

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Uzaktan güncelleniyor merak etmeyin. Bana zamanında Apple kapalı kutu iPhone SE yolladı iOS 11 yüklüydü öyle olsa iOS 8-9 yüklü olurdu.
hacı bu bilgi alır götürür.. ios13 ün eksileri artıları neler bilgin var mı

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
hacı bu bilgi alır götürür.. ios13 ün eksileri artıları neler bilgin var mı
Aklına takılanları çağıracağım arkadaşa sorabilirsin o cihazı kullanıyor @ahm@
İlk zamanlar ciddi bir pil tüketimi sorunu çıktı hatta bu sorun 8 serisinde bile yaşandı şu anki durumu bilmiyorum ama düzeltilmiştir diye düşünüyorum.
Zaten bu tarz problemler daha çok eski cihazlarda oluyor. Bir de şu malum şarj meselesi var takıyorsun kabloyu ve şarj olmuyor o hala devam ediyor ama her iPhone'da olmuyor. Ne demek istediğimi şu videodan anlayabilirsin :

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
13.4.1'de batarya tüketimi gayet başarılı. Yazılımsal bir sıkıntı yok şu an. Güzel gidiyor şarjım. Senin tek sıkıntın kutudan çıkacak 5w'lık adaptörün çok yavaş şarj etmesi olacaktır.

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
13.4.1'de batarya tüketimi gayet başarılı. Yazılımsal bir sıkıntı yok şu an. Güzel gidiyor şarjım. Senin tek sıkıntın kutudan çıkacak 5w'lık adaptörün çok yavaş şarj etmesi olacaktır.
o zaman yok mu bi spigenimiz

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
cihaz yarın elime ulaşacak,ios 12 ile geliyor. Direkt olarak ios 13e güncelliyim mi yoksa beklemeli miyim
Burayı yeşillendirebilirsiniz
Merhabalar.. Acaba cihaz elinize ulaşınca yeni bir konu ya da buradan güncelleme yapar mısınız lütfen? Bende XR almaya yöneldim.. Vatana sıcak bakıyorum çünkü daha ucuz ama sizin mediamarkt online sipariş incelemenizi yorumunuzu çok isterim.. IYI AKSAMLAR..

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar.. Acaba cihaz elinize ulaşınca yeni bir konu ya da buradan güncelleme yapar mısınız lütfen? Bende XR almaya yöneldim.. Vatana sıcak bakıyorum çünkü daha ucuz ama sizin mediamarkt online sipariş incelemenizi yorumunuzu çok isterim.. IYI AKSAMLAR..
yani açıkcası sipariş ediceksen vatandan etmeni tavsiye etmiyorum. Neden diyeceksin çünkü vatanın kargolama konusuna gelecek olursam sıradan bir kutunun içine random atılan bir telefon kutusuyla geliyor bildiğim kadarıyla. Ek olarak mediamarkt ile vatan üzerinde aynı fiyata satılıyordu bundan 2 3 gün önce vatan firmasına pek bir talep olmazken mediamarkt internet sitesinde telefonlar saniyesinde gidiyordu. Ha mediamarkttan sipariş ettim mi daha önceden diye soracak olursan hayır ilk defa ettim. bugün yaklaşık 3. gününü doldurdu yarın pazar kapalı kargolar pazartesi de elime ulaşacağı söylendi bakalım. cihaz elime ulaşınca yeşillendiririm burayı ...

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
yani açıkcası sipariş ediceksen vatandan etmeni tavsiye etmiyorum. Neden diyeceksin çünkü vatanın kargolama konusuna gelecek olursam sıradan bir kutunun içine random atılan bir telefon kutusuyla geliyor bildiğim kadarıyla. Ek olarak mediamarkt ile vatan üzerinde aynı fiyata satılıyordu bundan 2 3 gün önce vatan firmasına pek bir talep olmazken mediamarkt internet sitesinde telefonlar saniyesinde gidiyordu. Ha mediamarkttan sipariş ettim mi daha önceden diye soracak olursan hayır ilk defa ettim. bugün yaklaşık 3. gününü doldurdu yarın pazar kapalı kargolar pazartesi de elime ulaşacağı söylendi bakalım. cihaz elime ulaşınca yeşillendiririm burayı ...
Gerçekten çok teşekkür ederim.. Evet telefon gelince bi update yaparsan benim için mükemmel olur ve umarım diğer arkadaşlar içinde... tekrardan iyi akşamlar diliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şuan vatanda 5700 tl mediamarkt de 6099 arada az denilmeyecek kadar fiyat farkı var.. bunuda belirteyim dedim , vatana yönelmem de bu yüzdendi..

dtkaandeveci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten çok teşekkür ederim.. Evet telefon gelince bi update yaparsan benim için mükemmel olur ve umarım diğer arkadaşlar içinde... tekrardan iyi akşamlar diliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şuan vatanda 5700 tl mediamarkt de 6099 arada az denilmeyecek kadar fiyat farkı var.. bunuda belirteyim dedim , vatana yönelmem de bu yüzdendi..
doğrudur ben mediamarkttan 5700 e aldım işte 3 gün önce felan indirim geldi oraya anında tükettiler o yüzden söyledim sana. vatan da stok hala var ben bi düşün derim onu demeye çalıştım.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Çok teşekkürler tekrardan , size de hayırlı olsun aynı zamanda demeyi unutmuşum. Güzel ve sıkıntısız günlerde kullanmanız dileğiyle..