Çirkinlik abidesi xr I salla.Se 2020 al keyfine bak.Iphone a geçiş yapmak istiyorum sizce iphone xr mi yoksa iphone se mi ?
Iphone a geçiş yapmak istiyorum sizce iphone xr mi yoksa iphone se mi ?
Kesinlikle XRIphone a geçiş yapmak istiyorum sizce iphone xr mi yoksa iphone se mi ?
Herkes ekran demiş de... Se 2020'nin ekranının çözünürlüğü düşük olsa da 4.7" ekranda o çözünürlüğün bir anlamı yok veya ikisi de LCD. SE 2020 daha güçlü, kamerası, açıkçası kamerası bence normal düz bir kamera 11'in performansı ile pek de bir yakınlığı yok, hele ön kameranın. Forumda se 2020 kullanıcıları bataryasının tüm günü çıkardığını söylüyor. Ama Xr bataryada daha iyi. Kısaca:
SE 2020 alırsanız
- Daha iyi performans
- Çok kullanışlı ama bir o kadar da kullanışsız bir boyut
- Touch ID (Face ID'den çok daha kullanışlı gerçekten)
- Daha kötü bir batarya performansı (Dediğim gibi kullanıcıları bütün gün gidiyor diyor ama yoğun kullanımda 2 kere şarja takarsınız, ki o uzun zamandır ıphone kullananlar zaten her kullandıkları ıphone'a tüm gün yetiyor diyordu. Yani IOS cihazların batarya konusunda daha kötü olduğunu kabul edemediler bir türlü)
-Çok çok daha hafif bir telefon (Ama unutma bu hafifliği batarya sayesinde sağlıyor)
Xr alırsanız:
-Çok güzel bir boyut (En azından se 2020'nin boyutundan daha iyi)
- Daha iyi batarya (daha iyi bataryası var ama yoğun kullanımda en azından 1 kere şarja takıyorsunuz.)
bende xr almayı düşünüyordum 7bin oldu 7 bin nedir ya? etmez değmez o kadar se 2020 alacağım varsın kasası eski olsun hızı kamerası yeter bize. eski 6s telefonumu veririm üstüne hepsiburadadan uygun fiyata denk gelir se 2020Bugünden sonra xr da alınmaz bu zamlardan sonra
Keşke azıcık daha erken alsaydın çünkü xr 900 tl zamlandı 7000 oldu bende ıphone 11 alacaktım aynı şekilde mağdurumIphone a geçiş yapmak istiyorum sizce iphone xr mi yoksa iphone se mi ?
XR çünkü SE 2020 tasarımı günümüzde çağ dışı kalıyorIphone a geçiş yapmak istiyorum sizce iphone xr mi yoksa iphone se mi ?
Xr ın tasarımı modern mi? Xr ı bir eline al kullan bakalım rahat kullanabilecekmisin? Se 2020 tasarımı eski olması onu çağdışı yapmıyor.Se 2020 tek elle kullanım konusunda gayet iyi,cebede girebiliyor.Xr hem kalın,hem de ağır bir cihaz.Xr ı cebinde taşımak tuğla taşımak ile eşdeğer.Xr da 11 de Apple kalitesine yakışmayan cihazlar.XR çünkü SE 2020 tasarımı günümüzde çağ dışı kalıyor
Bana kalsa Iphone ne yapacaksın git android al derdim çünkü ne dosya atma olayı var ne müzik indirme ne apk uygulama yükleme HEP PARA HEP PARASE 2020
+Neden?
-Çünkü daha güncel,daha iyi donanım,ekranı daha büyüteceğim diye yapılan çentik yok,gereksiz yere kaldırılan touch ıd var.
+Ne kadar?
-Pahalı onun nedeni devlete 1 adet hediye alman.(2 adet de olabilir.)
Iphone XR 64gb=7100tl
Iphone SE 2020 64gb=5300tl
Modern derken ekran kasa oranını kastetmiştim çünkü X serisinden sonra çentikli tasarıma geçtiler SE 2020'de düşük ekran kasa oranından dolayı pek tercih etmem ama eski tasarımı sevenler de varXr ın tasarımı modern mi? Xr ı bir eline al kullan bakalım rahat kullanabilecekmisin? Se 2020 tasarımı eski olması onu çağdışı yapmıyor.Se 2020 tek elle kullanım konusunda gayet iyi,cebede girebiliyor.Xr hem kalın,hem de ağır bir cihaz.Xr ı cebinde taşımak tuğla taşımak ile eşdeğer.Xr da 11 de Apple kalitesine yakışmayan cihazlar.