peki hangisi daha uzun ömürlü olurS10 plus çünkü ekran olarak xr'ı ikiye katlar.
Hem ekran deneyimi hem pil hem ekran gövde oranı ekranın kıvrımlı olması yeterli sebeplerden. İşlemci olarak ikiside çok iyi fakat diğer özellikler bakımından kamera vs. S10+ önde
İkiside uzun ömürlü olur. Xr biraz daha uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum ekran konusunda çünkü s10 plus ekranı amoled ve kıvrımlı yapıda olduğu için kronik sorun çıkartma riski uzun süre sonra olabilir yani bu benim tahminim çok da güvenmeyin ama xr da erkan ıps lcd olduğu için ve düz bir ekran olduğu için çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Ama yani ikiside uzun yıllar kullanılır ikiside sıkıntı çıkarmaz 4 5 yılpeki hangisi daha uzun ömürlü olur
r
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü daha uzun süre hiç kasmadan kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hangisi daha uzun ömürlü olur
Galaxy s10 plus öneririm. 3 sene güncelleme alacak olsada app desteği devam edecek.merhabalar benim bütçem 7 bin tl 5-6 yıl kullanacağım bir telefon almak istiyorum iphone xr ile s10 plus arasında kaldım hangisini almalıyım
Bence xr daha mantıklı çünkü işlemcisi daha güçlü,ekranı lcd(uzun süre sonra amoledler yanabilir) ve daha uzun süre güncelleme alıyor. Sakarlık falan olmazsa bence 6 yılı zorlar.merhabalar benim bütçem 7 bin tl 5-6 yıl kullanacağım bir telefon almak istiyorum iphone xr ile s10 plus arasında kaldım hangisini almalıyım
Bence xr daha mantıklı çünkü işlemcisi daha güçlü,ekranı lcd(uzun süre sonra amoledler yanabilir) ve daha uzun süre güncelleme alıyor. Sakarlık falan olmazsa bence 6 yılı zorlar.
kesinlikle katılıyorum,xs bile s10 plusın gerisinde işlemci olarak adamlar xr la kıyaslıyor ahahah xr ın malzeme kalitesi bile leş xs çok daha iyi hissiyat olarakS10 plus açık ara önde xr diyenlerin aklı yerinde değil sanırım bu telefon xs max le kıyaslanıyor ki o kıyaslamadada s10 plus ağır basar