iphone xr mı almalıyım s10 plus mı

s10 plus mı iphone xr mı

• s10 plus

Kullanılan: 15 57.7%
  • iphone xr

Kullanılan: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26

Ege Akgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar benim bütçem 7 bin tl 5-6 yıl kullanacağım bir telefon almak istiyorum iphone xr ile s10 plus arasında kaldım hangisini almalıyım

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
S10 plus çünkü ekran olarak xr'ı ikiye katlar.
Hem ekran deneyimi hem pil hem ekran gövde oranı ekranın kıvrımlı olması yeterli sebeplerden. İşlemci olarak ikiside çok iyi fakat diğer özellikler bakımından kamera vs. S10+ önde

Ege Akgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki hangisi daha uzun ömürlü olur
r
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü daha uzun süre hiç kasmadan kullanmak istiyorum

S10 plus çünkü ekran olarak xr'ı ikiye katlar.
Hem ekran deneyimi hem pil hem ekran gövde oranı ekranın kıvrımlı olması yeterli sebeplerden. İşlemci olarak ikiside çok iyi fakat diğer özellikler bakımından kamera vs. S10+ önde

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
r

çünkü daha uzun süre hiç kasmadan kullanmak istiyorum

İkiside uzun ömürlü olur. Xr biraz daha uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum ekran konusunda çünkü s10 plus ekranı amoled ve kıvrımlı yapıda olduğu için kronik sorun çıkartma riski uzun süre sonra olabilir yani bu benim tahminim çok da güvenmeyin ama xr da erkan ıps lcd olduğu için ve düz bir ekran olduğu için çok sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Ama yani ikiside uzun yıllar kullanılır ikiside sıkıntı çıkarmaz 4 5 yıl

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Xr gayet mantıklı ve güçlü bir cihaz s10 plusta çok iyi bi cihaz fakat uzun ömürlü kullanım servis desteği değer kaybı yazılım desteği gibi son kullanıcıyı direk olarak etkileyen konuları ele aldığımızda iphone cihaz alman her halukarda daha faydalı olacaktır senin adına. Ve şahsen 7 bin tl verebiliyosan ya biraz bekle yada bi şekilde ayarla git xs al kafan rahat olsun

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S10 plus açık ara önde xr diyenlerin aklı yerinde değil sanırım bu telefon xs max le kıyaslanıyor ki o kıyaslamadada s10 plus ağır basar

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Bende s10 ve Xr arasında kalmıştım. S10'u tercih ettim ve şu an çok mutluyum. Bana kalırsa S10+ derim. Kamera, ekran, pil açısında çok daha önde. Peformans konusunda ikiside iyi ama iphonelar genel olarak daha iyi ama günlük hayatta bunu pek farketmezsin. İkiside çok güzel cihazlar hangisini alırsan al mutlu eder seni. Ama S10+ daha yenilikçi, karar senin.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Stabilite, garanti, ikinci el değeri, performans... xr...
Ekran, gece kamera çekimi, bokeh vs kamera özellikleri, tasarım, batarya... s10+
yani stabil uzun kullanım xr ama kaliteli ekranda film izleme qeyfff s10plus
Ben ikisinide kullanmıyorum bu paraya telefon alabilecek olsam xr alırdım. Ama s10+'da uzun süre kullanılabilecek cihaz olsada samsung'ta habire iphone güncellemelerine arkadaşlar laf etsede güncelleme noktasında pek iyi şeyler yapmıyor, uzun süre dayanacak cihaz yapmış gibi görünüyor ama s10+ alan adam zaten bence çokta pişman olmaz.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
S10 Plus'ın Apple karşılığı bence XS / XS Max olmalı. XR ekranı S10 Plus'ın yanında çözünürlük olarak çok düşük kalıyor. Eğer 2. el veya 0 XS alabilirim diyorsanız XS , yok o kadar çıkamam diyorsanız S10 Plus gayet güzel bir cihaz.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
merhabalar benim bütçem 7 bin tl 5-6 yıl kullanacağım bir telefon almak istiyorum iphone xr ile s10 plus arasında kaldım hangisini almalıyım
Bence xr daha mantıklı çünkü işlemcisi daha güçlü,ekranı lcd(uzun süre sonra amoledler yanabilir) ve daha uzun süre güncelleme alıyor. Sakarlık falan olmazsa bence 6 yılı zorlar.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,454
Bence xr daha mantıklı çünkü işlemcisi daha güçlü,ekranı lcd(uzun süre sonra amoledler yanabilir) ve daha uzun süre güncelleme alıyor. Sakarlık falan olmazsa bence 6 yılı zorlar.

Xr bana da mantıklı geliyor, Ama Samsung Galaxy S10+ öneririm :D

Reaksiyon puanı
892
S10 plus açık ara önde xr diyenlerin aklı yerinde değil sanırım bu telefon xs max le kıyaslanıyor ki o kıyaslamadada s10 plus ağır basar
kesinlikle katılıyorum,xs bile s10 plusın gerisinde işlemci olarak adamlar xr la kıyaslıyor ahahah xr ın malzeme kalitesi bile leş xs çok daha iyi hissiyat olarak

Arma*

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Donanım kamera yenilik olarak S10 daha iyi, fakat bundan bir sene sonra da kasmasın takılma donma olmasın, cihaz su gibi aksın güvenlik olarak aklının rahat olmasını istiyorsan iPhone almalısın, tamam androidler eskiden kasma yapıyordu yeni cihazları çok iyi o yüzden kasma sorunları eskisi kadar yok ama S10nu alıp gidip uzayda fotoğraf çekimi yapmayacaksın ki iPhone kamerası gayet yeterli zaten işlemcisi en iyisi karar senin

stackman

Asistan
Reaksiyon puanı
135
S10+ karşısında XS olsa düşünülebilir ama XR olunca hiç şansı kalmıyor. S10+ bir çok konuda daha iyi.