Xr alacağına S10 al uzun yıllar kafan rahat kullan.Xr aldın diyelim hızlı şarj cihazı bir dert,ekran kalitesi bir dert, çerçeveleri bir dert iyi düşün derim.Arkadaşlar merhaba büyük ihtimalle xr alacağım fakat kafamda hızlı şarj konusu var. Hızlı şarj yapabilmem için yeni şarj başlığı yeterli oluyor mu yoksa kablo da almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler
A serisi kullanıyorum ve güvenmiyorum. Kamerası ve hızlı şarjina diyeceğim yokXr alma. 3 senelik telefona o kadar para verilmez. O fiyat segmentinde a71 var, nova 5t var. Bunlar xr'dan kat kat üstün cihazlar.
Arkadaşlar merhaba büyük ihtimalle xr alacağım fakat kafamda hızlı şarj konusu var. Hızlı şarj yapabilmem için yeni şarj başlığı yeterli oluyor mu yoksa kablo da almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler
Evet. Mesela lg g2 alan bir kişi iyi kötü telefonunu hala kullanabilirken aynı dönemde alınan iphone 5 şu anda çöp hale gelmiş durumda. İleride de aynısı olacak.O fiyat bandında İOS bir cihaz istiyorsanız en iyi tercih. Spigen'in 18W şarj cihazını alabilirsiniz.
XR almayın diyenlere bakmayın. Olay uzun kullanımsa aralarında ciddi fark var.
Spigen i görmüştüm fakat ayrı olarak bir kablo almam gerekir mi yoksa telefonun kutusundan çıkan kablo ile de hızlı şarj olur mu ? Öyle olursa sadece spigen şarj başlığı alırım o yüzden soruyorumO fiyat bandında İOS bir cihaz istiyorsanız en iyi tercih. Spigen'in 18W şarj cihazını alabilirsiniz.
Hocam ben de bunu merak ediyorum. Ama sadece adaptörün değişmesi yeterli diye duymuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Aslında bu adaptörü alıp denemek lazım, eğer kablo da almak gerekiyorsa sonradan alınır diye düşünüyorumSpigen i görmüştüm fakat ayrı olarak bir kablo almam gerekir mi yoksa telefonun kutusundan çıkan kablo ile de hızlı şarj olur mu ? Öyle olursa sadece spigen şarj başlığı alırım o yüzden soruyorum
Evet. Mesela lg g2 alan bir kişi iyi kötü telefonunu hala kullanabilirken aynı dönemde alınan iphone 5 şu anda çöp hale gelmiş durumda. İleride de aynısı olacak.
Aynen. iPhone XR ın işlemcisi ve video performansı mükemmel. Ekran kalitesi abartıldığı kadar kötü değil ama oled ekran kadar iyi değil.O fiyat bandında İOS bir cihaz istiyorsanız en iyi tercih. Spigen'in 18W şarj cihazını alabilirsiniz.
? Aynen.G2 kullanan bulursanız sorarsınız?
Orta seviye cihaz üst seviyeden daha iyi olamaz. iPhone XR ekran dışında bu iki cihazdan hertürlü çok daha iyi.Xr alma. 3 senelik telefona o kadar para verilmez. O fiyat segmentinde a71 var, nova 5t var. Bunlar xr'dan kat kat üstün cihazlar.
değerli arkadaşım o fiyatlara en iyi tercih xr ayrıca o fiyatlardaki android cihazlardanda işlemcisi çok daha iyi hızlı şarj konusunuda spigenin 27w lık hızlı şarj aletini almanı öneririm bende xs kullanıcısıyım ve telefonu o şarj aletiyle çok hızlı şarj ediyor.Arkadaşlar merhaba büyük ihtimalle xr alacağım fakat kafamda hızlı şarj konusu var. Hızlı şarj yapabilmem için yeni şarj başlığı yeterli oluyor mu yoksa kablo da almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler