iPhone xr hızlı şarj

semihh96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merhaba büyük ihtimalle xr alacağım fakat kafamda hızlı şarj konusu var. Hızlı şarj yapabilmem için yeni şarj başlığı yeterli oluyor mu yoksa kablo da almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Xr alma. 3 senelik telefona o kadar para verilmez. O fiyat segmentinde a71 var, nova 5t var. Bunlar xr'dan kat kat üstün cihazlar.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar merhaba büyük ihtimalle xr alacağım fakat kafamda hızlı şarj konusu var. Hızlı şarj yapabilmem için yeni şarj başlığı yeterli oluyor mu yoksa kablo da almam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler
Xr alacağına S10 al uzun yıllar kafan rahat kullan.Xr aldın diyelim hızlı şarj cihazı bir dert,ekran kalitesi bir dert, çerçeveleri bir dert iyi düşün derim.

Reaksiyon puanı
6,371
Xr almak yerine S10 lite al. 45W hızlı şarj destekliyor s10 lite. Eğer sadece hızlı şarj problemse. Batarya performansı da ayrı bir avantaj S10 lite için.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

O fiyat bandında İOS bir cihaz istiyorsanız en iyi tercih. Spigen'in 18W şarj cihazını alabilirsiniz.

XR almayın diyenlere bakmayın. Olay uzun kullanımsa aralarında ciddi fark var.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
O fiyat bandında İOS bir cihaz istiyorsanız en iyi tercih. Spigen'in 18W şarj cihazını alabilirsiniz.

Evet. Mesela lg g2 alan bir kişi iyi kötü telefonunu hala kullanabilirken aynı dönemde alınan iphone 5 şu anda çöp hale gelmiş durumda. İleride de aynısı olacak.

semihh96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Samsung önerenlere teşekkür ediyorum fakat ios istediğim için xr alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spigen i görmüştüm fakat ayrı olarak bir kablo almam gerekir mi yoksa telefonun kutusundan çıkan kablo ile de hızlı şarj olur mu ? Öyle olursa sadece spigen şarj başlığı alırım o yüzden soruyorum

emreqoral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Spigen i görmüştüm fakat ayrı olarak bir kablo almam gerekir mi yoksa telefonun kutusundan çıkan kablo ile de hızlı şarj olur mu ? Öyle olursa sadece spigen şarj başlığı alırım o yüzden soruyorum
Hocam ben de bunu merak ediyorum. Ama sadece adaptörün değişmesi yeterli diye duymuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Aslında bu adaptörü alıp denemek lazım, eğer kablo da almak gerekiyorsa sonradan alınır diye düşünüyorum

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Aynen. iPhone XR ın işlemcisi ve video performansı mükemmel. Ekran kalitesi abartıldığı kadar kötü değil ama oled ekran kadar iyi değil.

G2 kullanan bulursanız sorarsınız?
? Aynen.

Xr alma. 3 senelik telefona o kadar para verilmez. O fiyat segmentinde a71 var, nova 5t var. Bunlar xr'dan kat kat üstün cihazlar.
Orta seviye cihaz üst seviyeden daha iyi olamaz. iPhone XR ekran dışında bu iki cihazdan hertürlü çok daha iyi.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
iPhone’larda hızlı şarjın aktif olması için iPhone 11 pro adaptörü gibi Type C çıkışlı bir adaptör ve bir ucu Type C bir ucu lightning kablo olması gerekiyor diye biliyorum. Bu şekilde bir şarj seti cihazı yüzde 10 dan yüzde 50 ye 19 dakikada, yüzde 90 a ise 60 dakikada çıkarabiliyor. Ama linkteki gibi standart usb A çıkışlı bir adaptör hızlı şarj özellikli bile olsa iPhone u 2 saatten aşağı doldurmayacaktır. Çünkü Apple böyle istiyor.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
IOS ise tercihin XR al geç. Hızlı şarjı olan her İphonea eyvallah :)

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
değerli arkadaşım o fiyatlara en iyi tercih xr ayrıca o fiyatlardaki android cihazlardanda işlemcisi çok daha iyi hızlı şarj konusunuda spigenin 27w lık hızlı şarj aletini almanı öneririm bende xs kullanıcısıyım ve telefonu o şarj aletiyle çok hızlı şarj ediyor.