Şuan kullandığınız cihaz nedir? Eğer amoled ekranlı bir cihazdan geçecekseniz XR ın ekranı pek mutlu etmeyebilir.netflix izlemek için alacağım
şuan mate 10 lite kullanıyorum telefon çok dandik olduğu için dizi izleyemiyorumŞuan kullandığınız cihaz nedir? Eğer amoled ekranlı bir cihazdan geçecekseniz XR ın ekranı pek mutlu etmeyebilir.
Dizi/film izleyeceksen amoled ekranlı bir telefon alman daha iyi olacaktır.netflix izlemek için alacağım
iPhone XR yerine Snapdragon 865 versiyonu S20 FE almanızı tavsiye ederim.şuan mate 10 lite kullanıyorum telefon çok dandik olduğu için dizi izleyemiyorum
Hocam bende 11 Pro kullanıyordum, Galaxy S10 dan sonra, 11 Pro nun bile kenar çerçeveleri beni rahatsız ediyordu.Ekran rahatsızlık vermezde yan çerçeveler çok kalın. Benim çok gözüme batıyordu. 4 ay kullandıktan sonra xs ile takas etmiştim.
Dizi/Film izleme odaklı birşey alacaksanız, amoled ekranlı bir telefon tercih etmelisiniz. Bu konuda ben daha çok s10+ öneririm. Sadece birşeyler izleyecek, gündelik sade bir kullanımın olacaksa, kaliteli ekrana sahip bir telefon alıp tadını çıkarmanızı öneririm.netflix izlemek için alacağım
Ekranı gündelik kullanım için gayet iyi.Xr ın ekranını gömenlere amoled yanığından bahsetmek lazım.netflix izlemek için alacağım