hocam kasa değişmiş yada şebeke entegresi bozuk, toplanmış bir cihaz almış olabilirsiniziPhone X cihazım var yeni aldım, ikinci el fakat cihazda şebeke gidip geliyor veyatta uzun süre gelmiyor tam geliyor birini aramaya basınca geri gidiyor çözümü bilen yada başına gelmiş olan var mı?
çözüm ne olucak hocam ya perişanımhocam kasa değişmiş yada şebeke entegresi bozuk, toplanmış bir cihaz almış olabilirsiniz
hocam cihazın içini çekip atabilirseniz toplanmış cihaz olup olmadığını anlayabilirim yada kasanın değişip değşmediğiniçözüm ne olucak hocam ya perişanım
şuan cihazının içini açmam pek mümkün değil senden rica etsem bi kabaca fiyat çıkartabilirmisin ne olur ne biterhocam cihazın içini çekip atabilirseniz toplanmış cihaz olup olmadığını anlayabilirim yada kasanın değişip değşmediğini
Yazilimsal da olabilir problem restart atin guncelleme yapin formatlayin duzelmez ise oncelik kasanin orjinalligini teyit edin kasa orjinal degil ise ikinci el bir kasa bulup degisimini yaparsiniz 500-600 tl masraf olir en fazla hatta 100-200 tlye bile halledebilirsiniz. Kasa orjinalse şebeke entegresi arizalidir profosyonel bir teknik servise goturun onlar da tahmini 400-500 civarinda bir fiyata hallederlerşuan cihazının içini açmam pek mümkün değil senden rica etsem bi kabaca fiyat çıkartabilirmisin ne olur ne biter
çok teşekkür ederimYazilimsal da olabilir problem restart atin guncelleme yapin formatlayin duzelmez ise oncelik kasanin orjinalligini teyit edin kasa orjinal degil ise ikinci el bir kasa bulup degisimini yaparsiniz 500-600 tl masraf olir en fazla hatta 100-200 tlye bile halledebilirsiniz. Kasa orjinalse şebeke entegresi arizalidir profosyonel bir teknik servise goturun onlar da tahmini 400-500 civarinda bir fiyata hallederler
ne yaptınız hocamçok teşekkür ederim
profesyonel bir tamirciye götürdüm 1000tl aldılar şuan 1 hafta geçti hala yapmaya çalışıyorlar arza tespit cart curtne yaptınız hocam
Sıfırdan telefon mu üretiyorlar 1 hafta ne demek komple anakartı düm devreleri diotları kontrol etmek maximum 1 gün sürer sağlam bir yere götürdünüz mü ayrı olarak şebeke vermemesi için tüm anakarta bakmadan önce şebeke entegresi veya kasaya bakılır onun harici nadir olurprofesyonel bir tamirciye götürdüm 1000tl aldılar şuan 1 hafta geçti hala yapmaya çalışıyorlar arza tespit cart curt
reis tekrardan selamun aleyküm telefonu yapamadılar aldık anakartın değişmesi gerektiğini söylediler neyse burayı geçelim ben biraz kendi yöntemlerimde telefonun soğukken sorunsuz oldugunu farkettim buzdolabında koydum az bekledim çıkardım sorunsuz şekildeydi fakat telefon ısınmaya başlayınca şebeke gittiğini farkettim bu konuda yorumun varmıSıfırdan telefon mu üretiyorlar 1 hafta ne demek komple anakartı düm devreleri diotları kontrol etmek maximum 1 gün sürer sağlam bir yere götürdünüz mü ayrı olarak şebeke vermemesi için tüm anakarta bakmadan önce şebeke entegresi veya kasaya bakılır onun harici nadir olur
reis tekrardan selamun aleyküm telefonu yapamadılar aldık anakartın değişmesi gerektiğini söylediler neyse burayı geçelim ben biraz kendi yöntemlerimde telefonun soğukken sorunsuz oldugunu farkettim buzdolabında koydum az bekledim çıkardım sorunsuz şekildeydi fakat telefon ısınmaya başlayınca şebeke gittiğini farkettim bu konuda yorumun varmıne yaptınız hocam
İnanırmısın benim telefonda öyle terzi kendi söküğünü dikemezmiş çok uğraştım yapamadım telefon çekmiyor soğuk birşeye temas ettiriyorum şebeke geliyor benimki ek olarak wifide öyle sizinkide öylemi? benimki şebeke entegresinden ve yapamadım Xi fpproya götürmeyi deneyin? veya daha iyi bir usta sizin tamircileri nedense benim gözüm tutmadıreis tekrardan selamun aleyküm telefonu yapamadılar aldık anakartın değişmesi gerektiğini söylediler neyse burayı geçelim ben biraz kendi yöntemlerimde telefonun soğukken sorunsuz oldugunu farkettim buzdolabında koydum az bekledim çıkardım sorunsuz şekildeydi fakat telefon ısınmaya başlayınca şebeke gittiğini farkettim bu konuda yorumun varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis tekrardan selamun aleyküm telefonu yapamadılar aldık anakartın değişmesi gerektiğini söylediler neyse burayı geçelim ben biraz kendi yöntemlerimde telefonun soğukken sorunsuz oldugunu farkettim buzdolabında koydum az bekledim çıkardım sorunsuz şekildeydi fakat telefon ısınmaya başlayınca şebeke gittiğini farkettim bu konuda yorumun varmı
benim sadece hatta öyle ne yapacağımı bilmiyorum satmayı düşünüyorum piyasası nedir her aksamı çalışıor olarak düşünürsekİnanırmısın benim telefonda öyle terzi kendi söküğünü dikemezmiş çok uğraştım yapamadım telefon çekmiyor soğuk birşeye temas ettiriyorum şebeke geliyor benimki ek olarak wifide öyle sizinkide öylemi? benimki şebeke entegresinden ve yapamadım Xi fpproya götürmeyi deneyin? veya daha iyi bir usta sizin tamircileri nedense benim gözüm tutmadı
Sağlamı sıkıntısız olanı 7.500₺ - 8000₺ civarı şebeke çok önemli kendiniz kıyas edin ben et fiyatını bilmiyorumbenim sadece hatta öyle ne yapacağımı bilmiyorum satmayı düşünüyorum piyasası nedir her aksamı çalışıor olarak düşünürsek
Bazı telefonda anakartta devre elemanları arasında bağlantılar kasa üzerinde oluyor anakart yerine tam bir şekilde oturunca bu bağlantılar temas ediyor ayriyeten iPhonelerde şebeke çekmemesi çoğu zaman kasadan olurMerhaba arkadaşlar benimde iPhone 11 şebeke gidip geliyor hatta 3G takılı kalıyordu geçen servise götürdüm kasanız toplama dedi orijinal bir kasa bulun halledelim dediler anlamadığım şebekenin kasayla alakası nedir bilen varsa beni aydınlatabilirmi
Flex değil zaten bi yanıma bakayım bulabilirsem sana fotoğraf atayımCihazı açtım içinde flexler vardı kasaya takılanı göremedim