Iphone X mi Note 8 mi

whitestone.ba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Iphone x almayi dusunuyorum yarin vatan bilg. Dan 5500 tl fiyatı fakat aklima takilan sorunlar var. Kamera cami çatliyormuş on kamera bozukmus face id calismiyormus bunlarin tamiri icin 1000 tl para isteniyormus bu haberleri okudum kullanan arkadaslae var mi ? Yardimci olurlarsa sevinirim. İphone x ve 8 plus arasinda gidip geliyorum sirf bu sorunlar yüzünden 8plusta tabak gibi telefon fazla büyük hic alasim yok ama potre modunu kullanmak istiyorum baska seçenekte yok.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Iphone x almayi dusunuyorum yarin vatan bilg. Dan 5500 tl fiyatı fakat aklima takilan sorunlar var. Kamera cami çatliyormuş on kamera bozukmus face id calismiyormus bunlarin tamiri icin 1000 tl para isteniyormus bu haberleri okudum kullanan arkadaslae var mi ? Yardimci olurlarsa sevinirim. İphone x ve 8 plus arasinda gidip geliyorum sirf bu sorunlar yüzünden 8plusta tabak gibi telefon fazla büyük hic alasim yok ama potre modunu kullanmak istiyorum baska seçenekte yok.
X hakkındaki şeyler baya abartı. Bu sorunlar çıksa bile Apple muhtemelen ücret istemez.
Bu fiyata alacağınız en mantıklı cihaz S9 Plus.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
X e çok çamur atılıyo bahsedildiği kadar sorunlu bi cihaz olduğunu düşünmüyorum.O paraya note 8 tavsiye ederim

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Malesef sorunlu çamur atılmıyor bence doğruları söylüyorlar, X alacağına Note 8 veya S9+ alması daha mantıklı.
Bazı sorunları olabilir ama bence abartılıyor o kadar da sorunlu bi telefon üretmez apple.Note 8 iyidir iyi:D

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Bazı sorunları olabilir ama bence abartılıyor o kadar da sorunlu bi telefon üretmez apple.Note 8 iyidir iyi:D

İphone kullanıcılarının abarttığı kadar değil bence ben kendi çevremde gördüğüm kadarıyla alan pişman oluyor X kullanacağına az önce de söylediğim gibi Note 8 veya S9+ alması daha mantıklı olur.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Niye Apple da sonuçta insan üretimi hatalı olamaz mı?
Yok o apple öyle şeyler yapmaz yasak?

---- Mesajlar birleştirildi ----

İphone kullanıcılarının abarttığı kadar değil bence ben kendi çevremde gördüğüm kadarıyla alan pişman oluyor X kullanacağına az önce de söylediğim gibi Note 8 veya S9+ alması daha mantıklı olur.
Orası ayrı mesele Note 8 le s9 plus x ten daha iyi zaten tek başına s pen X e rakip olmaya yeter zaten ?

Son düzenleme:

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Yok o apple öyle şeyler yapmaz yasak?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Orası ayrı mesele Note 8 le s9 plus x ten daha iyi zaten tek başına s pen X e rakip olmaya yeter zaten ?

S9+ kullanıyorum ben şuan biliyorsun X' ten daha Başarlı gerçekten oldukça memnunum, sadece kalem arıyorum demiştim artık aramıyorum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
S9+ kullanıyorum ben şuan biliyorsun X' ten daha Başarlı gerçekten oldukça memnunum, sadece kalem arıyorum demiştim artık aramıyorum.
Bana şuan para verseler Note 8 ini sat s9 plusa geç deseler geçmem çünkü s pen çok ciddi bi şekilde işime yarıyor çeviri yapıyorum not alıyorum canım sıkılırsa pen up tan boyama yapıyorum daha uzar gider burda tamamen kişisel tercihler söz konusu ama ikiside x ten üstün cihazlar

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Bana şuan para verseler Note 8 ini sat s9 plusa geç deseler geçmem çünkü s pen çok ciddi bi şekilde işime yarıyor çeviri yapıyorum not alıyorum canım sıkılırsa pen up tan boyama yapıyorum daha uzar gider burda tamamen kişisel tercihler söz konusu ama ikiside x ten üstün cihazlar

o konuda bir şey söyleyemem kardeşim bende çok fazla kullanıyordum kalemi benimde ilk tercihim Note 8 olmuştu ama daha sonra S9+ almaya karar vermiştim, aldım da.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Face ID problemi olursa anında garantiden sıfır cihaz veriliyor. Çalışanım Note 8'i ilk çıktığında almıştı. Şimdi takılmalar başladı. Gözümle görmesem inanmazdım. Telefoncuya verip üzerine parayla iPhone X almak istedi. Telefoncu Note 8'in üzerine 2bin lira istedi. Daha 8 ay önce çıkmış bir telefonun değeri bu kadar düşmemeli.