iPhone x mi iphone 8 plus mu?

RESUL BARUTCU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum.Hangisi önerirsiniz şuanda note 8 kullanıyorum ve sıkıldım değiştirmek istiyorum.8 Plus mu önerirsiniz yoksa iphone x mi ?
Note 8 den nasıl sıkıldın anlamadım asıl sıkıntı iPhone kullanırsan anlarsın

Ordinaryus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şöyle birşey daha önce hep iphone serileri kullandım ara ara android kullanımlarım oldu fakat ilk kez direk android kullanıyorum.Özelliklerine diyecek lafım yok portresi bazen saçmalıyor.Ayrıca ses konusunda beni tatmin ediyor.60 kişilik ofise çalıştığım için yerimden kalktığım zaman işe bakmaya gittiğime duyamıyorum hali ile buda problem yaratıyor bende ayrıca batarya konusunda berbat nasıl dersen 4 4:30 saatten yukarı alamazsın benim kendi kullanım senaryomda masaüstüne bırakıyorum bi geliyorum % 10 batarya gitmiş vs ama iphone deep sleep modda fazla batarya yemediği için ekran veya kullanım süresini uzatabiliyorsun yani yani bu iki üc nedenden dolayı değiştirmek istiyorum.Yoksa kalemi ile akıllı seçim anlık çeviri vs gibi özellikleri çok iyi durumum el verse de ikisini bir kullanabilsem keşke ama ne yazıkki mümkün değil

RESUL BARUTCU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Şöyle birşey daha önce hep iphone serileri kullandım ara ara android kullanımlarım oldu fakat ilk kez direk android kullanıyorum.Özelliklerine diyecek lafım yok portresi bazen saçmalıyor.Ayrıca ses konusunda beni tatmin ediyor.60 kişilik ofise çalıştığım için yerimden kalktığım zaman işe bakmaya gittiğime duyamıyorum hali ile buda problem yaratıyor bende ayrıca batarya konusunda berbat nasıl dersen 4 4:30 saatten yukarı alamazsın benim kendi kullanım senaryomda masaüstüne bırakıyorum bi geliyorum % 10 batarya gitmiş vs ama iphone deep sleep modda fazla batarya yemediği için ekran veya kullanım süresini uzatabiliyorsun yani yani bu iki üc nedenden dolayı değiştirmek istiyorum.Yoksa kalemi ile akıllı seçim anlık çeviri vs gibi özellikleri çok iyi durumum el verse de ikisini bir kullanabilsem keşke ama ne yazıkki mümkün değil
O zaman 8 plus al derim

Ordinaryus35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bende mate 10 pro ve x arasındaydım bi ara fakat mate 10 pronun kötü video performansı ve oisi çok kötü olduğu için eledim ve telefonun ekran açık süresi çok kısa bekleme modunda iphone gibi ama ekran açık süresi kısa olduğu söyleniyor youtube videolarda eğer mümkünse bana tam sarjdan sonra ekran süresini ve pil durumunu atabilirmisin cumaya kadar ya x alıcam ya mate 10 pro

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaş bi telefon seçimi nasıl tartışma halini almış anlamış değilim :)

Cevap vereyim. Normal iş günümde kullanımda sadece akşamları telefonu şarj ediyorum, bunun dışında şarj gereksinimim olmuyor. Oyun oynamıyorum veya telefonda çok fazla vakit geçirmiyorum. Eğer bir yere tatile veya gezmeye gitmişsem. Sürekli Instagram hikayesi atarsam, müzik dinlersem, web de gezersem gün içerisinde tekrar şarj etmek gerekebiliyor. Telefonla hiç bir şekilde oyun oynamıyorum, vaktim olmuyor pek :)
hocam kaç saat kullanım süresi iphone x in ? 8 plus var arkadaşlarımda onlar 8-9 saat alıyorlar

Son düzenleme: