iphone x aramaların geç düşmesi sorunu varmı

Teknoloji bilgini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben iphone x almayı düşünüyorum ama okuduğum makallerde aramaların geç düşmesi gibi şikayetler gördüm kullanan yada bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ?

biryazilimci

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
22
Aramaların geç düşmesi gibi bir sorunu olduğunu sanmıyorum ve görmedim. Fiyat performans açısından o parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Artırılmış gerçeklik oyunları ve uygulamaları en iyi şekilde kullanabileceğin telefonlardan birisi. İşlem gücü de ileriye dönük yatırım olarak ele alınabilir.

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
benim cihazda belirttiğiniz sıkıntılar mevcut değil.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Uygulamalar optimize değil
Çentik yatay kullanımda bozuyor ekrandan çalıyor 5.8 oluyor 5.2
İphone 8 plus daha mantıklı kalın çerçevesi olsa bile oran optimize sıkıntısı yok touch id var ne güzel face ID bildiğin tırt

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Ios ile öyle bir sıkıntı yok sanmıyorum belki ilk sürümler ile ilgili yazılımsal bir sorun ola bilir

yyssff25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aramaların geç düşmesi gibi bir sıkıntı olsa bile ios platformunda herhangi bir sıkıntıda yeni sürüm yayınlayarak sorunu ortadan kaldırabilirler Fakat 6100 TL gibi bir değer böyle bir cihaz alınır mı orası ayrı bir sıkıntı macbook al daha mantıklı :)

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
arkadaşlar ben iphone x almayı düşünüyorum ama okuduğum makallerde aramaların geç düşmesi gibi şikayetler gördüm kullanan yada bilen varsa beni bilgilendirebilir mi ?
Sonradan yazılımla düzeltilmiş olabilir , yukarıdaki arkadaşın cihazında yok ve Operatöre göre de değişebilir. Ayrıca bulunduğun konuma göre bile değişir.