WellTime54
Profesör
Valla helal olsun ben kullanamam şahsen zaten benim kullanım politikama da aykırıvalla elimdeki samsung 5 seneyi doldurdu ve eğer bozulmamış olsa ki bu yaptırmış hali yani 5 sene daha beni götürecek olsa kullanırım.

Valla helal olsun ben kullanamam şahsen zaten benim kullanım politikama da aykırıvalla elimdeki samsung 5 seneyi doldurdu ve eğer bozulmamış olsa ki bu yaptırmış hali yani 5 sene daha beni götürecek olsa kullanırım.
Konu parasıyla falan alakalı da değil yani şuan mesela iphone x ala bilirim her an ama elimde ki telefon dediğim gibi 5 senelik ve değil 10 sene hiç bozulmasa yine kullanırım ömür boyu en yeni çıkan versyonları ile ciddi bir fark görmüyorum aralarında yani benim bozulmadan telefonu değiştirmem için şöyle bir fark olmalı elimdeki tuşlu yeni trendin akıllı telefon olması lazım hani böyle bir fark olacakki arada gidip alayım yeni bir şey ki ben 2013 de akıllı telefona geçmiş insanım oda ayrı bir olay yani nedendir bilmem telefona verdiğim her kuruşa acımışımdır bunca zamanValla helal olsun ben kullanamam şahsen zaten benim kullanım politikama da aykırı![]()
Acımakta haklısın zaten umarım daha nice seneler kullanırsın diyelim ozamanKonu parasıyla falan alakalı da değil yani şuan mesela iphone x ala bilirim her an ama elimde ki telefon dediğim gibi 5 senelik ve değil 10 sene hiç bozulmasa yine kullanırım ömür boyu en yeni çıkan versyonları ile ciddi bir fark görmüyorum aralarında yani benim bozulmadan telefonu değiştirmem için şöyle bir fark olmalı elimdeki tuşlu yeni trendin akıllı telefon olması lazım hani böyle bir fark olacakki arada gidip alayım yeni bir şey ki ben 2013 de akıllı telefona geçmiş insanım oda ayrı bir olay yani nedendir bilmem telefona verdiğim her kuruşa acımışımdır bunca zaman
ben10 sene sıkılmadan aynı telefonu kullanabilecek sabıra sahip birini tanıyo musun![]()
Sen note8 i ne yaptın?
Aynen öyle insan belli bir süre sonra sıkılıyor. 3 sene ideal süre bence.Valla helal olsun ben kullanamam şahsen zaten benim kullanım politikama da aykırı![]()
Oda çok ya düşünsene koskoca yılAynen öyle insan belli bir süre sonra sıkılıyor. 3 sene ideal süre bence.
hoşuma gitmedi attım çöpeSen note8 i ne yaptın?
Teknolojiye sence yetişmek mümkün müOda çok ya düşünsene koskoca yılneler değişmez ki 3 yılda
valla canlıya bakar canlı sağlamsa herşeye yetişiyosunTeknolojiye sence yetişmek mümkün mü?
Bu kapanıp açılma sorunu yaşamıştın ya ondan sordum yahoşuma gitmedi attım çöpe
öyle sorsana--
Bu kapanıp açılma sorunu yaşamıştın ya ondan sordum ya![]()
öyle sorsanasoft reset mi ne onu yaptıktan sonra daha olmuyor
gerçi telefonu çizilecek kırılacak diye de pek kullanmıyorum.
bana sorun çıkarmayacak acilen ön ve arka koruyucu lazım
kimisi puff al diyor kimisi spigen falan.her kafadan ayrı ses çıkıyor
Note8 alarkadaşlar 5 senedir android bir telefon kullanıyorum. Alacağım telefonun bi 5 sene götürmesini isterim tabiki yine iphone x almalımıyım hiç ios kullanmadım ancak dediğim gibi ya bu telefonu alacağım yada şubatı bekleyip galaxy s9 zu alacağım ama bana mantıklı bir kaç sebeple açıkalrsanız nedenini seçiminizin memnuniyet duyarım.
hocam konu disi olucak kusura bakma kullandiginiz nick'in anlami tam olarak ne demek?arkadaşlar soruma cevap alabilirmiyim şimdiden tesekkurler![]()
spigen türkıyede daha satılmıyor.hem kılıf hemde ekran koruyucu lazım.yada ıkı tarafta sağlam jelatın olmalıSpigen al
spigen türkıyede daha satılmıyor.hem kılıf hemde ekran koruyucu lazım.yada ıkı tarafta sağlam jelatın olmalı
N11 de mevcut nasıl satılmıyor ?spigen türkıyede daha satılmıyor.hem kılıf hemde ekran koruyucu lazım.yada ıkı tarafta sağlam jelatın olmalı
spigen neo flex nerede satılıyor ?Satılıyor neden satılmasın spigen
orada baktıklarım s8 ,s8 plus için.note 8 için varsa link atabilirmisin?N11 de mevcut nasıl satılmıyor ?
spigen neo flex nerede satılıyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
orada baktıklarım s8 ,s8 plus için.note 8 için varsa link atabilirmisin?
geçenlerde birisi burada spigen bizim ülkede satışa kapatıldı diyorduŞu anda satışta yok ama ara sıra kontrol edersen mutlaka alma fırsatın olur
Spigen Samsung Galaxy Note 8 Ekran Koruyucu Film Neo Flex HD Fiyatı
geçenlerde birisi burada spigen bizim ülkede satışa kapatıldı diyordu
sadece kılıf mı?ekran koruyucusuu yokmu?Yok kendi siteleride faliyette sdn YouTube takip ediyorsan ordada kılıflarını paylaşıyolar daha yeni iphone X kılıflarını yüklemişler spigenin
sadece kılıf mı?ekran koruyucusuu yokmu?
belçika şehirinde bi belediye ismihocam konu disi olucak kusura bakma kullandiginiz nick'in anlami tam olarak ne demek?
sitelerinde ekran koruyucusu göremedim.hem kılıfla kullanınca kalkma falan yapıyormuşEkran koruyucusuda var almayı düşünürsen internetten Hepsiburada dan almanı tavsiye ederim indirimli fiyatlar oluyor bazen sitelerinde ama satıcı bölümü mutlaka Hepsiburada olsun diğer firmalardan alma daha güvenli olur
sitelerinde ekran koruyucusu göremedim.hem kılıfla kullanınca kalkma falan yapıyormuş
bence o sıvı ekranı yapıştırmak içindir.Aynen ondan dolayı kaldırmış olabilirler, değişik birşey var liquid sıvı ekran koruyucu diye
bence o sıvı ekranı yapıştırmak içindir.
ekran kalkma yaptığında göre arka tarafda çizlmeye karşı jelatın takmak gerek.ama kenarları da korumalı.3d olanlar işe yarar mı bilmiyorum.satıcı yorumlarına bakıyorum kimisi memnun kimisi memnun değil.kararsız kalıyorum