iPhone X alınır mı?

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Kullanmış olduğum s10+ telefonu iphone x ile takas yapmayı düşünüyorum. İphone x' in bataryası %77. Sizce takas yapmalımıyım?

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Alınmaz. Kronik sorunlu bir cihaz. SE 2, XR veya XS'e geçmeniz daha mantıklı olur.
Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.
X hiç tamir görmemiş face id ve trutone aktif.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.
Belirttiğiniz üzere X'in bataryası ölü durumda. Bunu geçtim, X modeli Apple'ın çentiğe geçerken kobay olarak kullandığı bir model. Tonla kronik sorunu var. Sorunsuz olsa dahi sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Şu an elinizde bulunan cihaz gayet iyi. Bence bir süre daha onunla idare edip sonrasında XS'e geçebilirsiniz.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Xs e bütçe yetmiyorsa Se 2020 de alabilirsin.Se 2020 kullanıyorum.Boyut olarak on numara ve bataryası Wi-Fi yada Lte kullanımında oyunsuz bir günü rahat çıkartıyor.

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Xs e bütçe yetmiyorsa Se 2020 de alabilirsin.Se 2020 kullanıyorum.Boyut olarak on numara ve bataryası Wi-Fi yada Lte kullanımında oyunsuz bir günü rahat çıkartıyor.
Hocam ekranı çok küçük ve tasarımı çok eski duruyor.

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Kullanmış olduğum s10+ telefonu iphone x ile takas yapmayı düşünüyorum. İphone x' in bataryası %77. Sizce takas yapmalımıyım?
Hocam mümkünse biraz para biriktirip XS-e geçin. X-in kronik sorunları var. Ekrandaki bazı durumlarda çıkan yeşil çizgi buna bir örnek

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
X'in ne kronik sorunu varmış? Çıktığı zaman aldım halen kullanıyorum, bir kez serviste batarya değiştim kullanım süresiyle alakalı olarak bu kadar. FaceID vs. her şey sorunsuz çalışıyor cihazda. Ekranımda ne sararma ne çizgi, hiç bir problem yok.

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
X'in ne kronik sorunu varmış? Çıktığı zaman aldım halen kullanıyorum, bir kez serviste batarya değiştim kullanım süresiyle alakalı olarak bu kadar. FaceID vs. her şey sorunsuz çalışıyor cihazda. Ekranımda ne sararma ne çizgi, hiç bir problem yok.
Hocam benimde X kullanıp sorun yaşamayan tanıdıklarım var benim dediğim belki şansına sorun yaşarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alın ama batarya değiştirin bir sorun yaşamazsınız inşallah

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
X den vazgeçtim arkadaşlar. S22 ya da 12 mini düşünüyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
X çok sorunlu siz şanslıymışsınız.
12 Mini çok küçük almadan önce mutlaka bir deneyin. Herkese uygun bir telefon değil.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
S22 güzel cihaz ama yıllardır Samsungun zayıf karnı olan batarya sorunu maalesef bu cihazdada var.Ekran boyutunun 5,4 inç olması sorun değilse 12 mini almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende ikinci el xs mi alsam
üst modeller gereksiz çok pahalı
ama tanımadığım kişilerden de ikinci el almaya cesaretim yok

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
bende ikinci el xs mi alsam
üst modeller gereksiz çok pahalı
ama tanımadığım kişilerden de ikinci el almaya cesaretim yok
Xs güzel cihaz.Temiz kullanılmış 2.el xs yanında büyük mah Li Deji batarya ile 4 yıl kafan rahat kullanırsın.

Endless Astronauts

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Hayatınız hatasını yaparsın, İphone x ilk çıktı Samsung s8 de yeni çıkmıştı, Mağazaya gittim 150 lira gibi bir ücret farkı vardı, İphone kullanıcısıydım normalde, o gün bir kararla bir değişiklik yapayım samsung kullanayım dedim aldım, çok pişman oldum.

Ürünü kötülemek için demiyorum Samsung aldım sıfır fiyatı 2 bin liraya inmişti iphone x bakıyordum 5k idi 7bine çıkmıştı telefon prim yapıyordu, para kazanmak için telefon alınmaz bununda bilincindeydim fakat samsung batarya değiştim 3 kez, 2 kez ekran değiştim, belki 1 telefon daha alırdım ona yaptığım masrafla, şuan ekranı yine kırık, 1.5k istediler ekran değişimine ikinci eli daha ucuz ekran fiyatından :) ekranı kırdığın an çok pahalı orjinal 3.500 liradan aşağı değil ekran fiyatı , iphone ekranı 300 400 liraya değişiyorsun
Normal zaten? Apple servisi bu piyasadaki en kaliteli servistir. Androidciler devam etsin bakalım laklaklamaya : "iOS çöp Android kral" öyle böyle Android sadece fiyatı açısından ucuz ki Apple telefonlara en az 5 yıl güncelleme vermesi servisin kaliteli olması vs ile fiyatını Androidden daha çok hakediyor

Reaksiyon puanı
3,029
12 mini boyutu iyi bu arada. 5.4 inç kağıt üzerinde küçük gelebilir ama ekran/kasa oranı yüksek olduğu için alışabilecek iyi bir boyutu var. Tabii mini alacakların önce bir teknomarketten ya da tanıdığından telefonu denemesi çok iyi olacaktır.