İphone versiyon yükseltme

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar itunes programından check for updates yapsam telefon zarar görürmü malum hassas bir telefon bozmıyalım durup dururken ama bazı sorunlar var update yapsam bi problem olurmu?

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
sakın yapma.. o tuş apple tarafından telefonu bozsun diye yapılmış.. Patlayabilir(!)

şaka bir yana bundan mı korkuyorsun?

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi arkadaş iphone a versiyon yükseltmeye çalıştı nerde hata yaptıysa 200 tl lik masraf çıkarmış belki kazık yemiş ama bende bozulma ihtimalinden krkuyorm

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hiç bir şey olmaz sen sadece yedeklerini al mutlaka daha sonra direk güncellemeni yapabilirsin :) ayrıca hassas bir alet değil okadar abartmayın :)

---------- saat 19:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:16 eklenmişti ----------

bi arkadaş iphone a versiyon yükseltmeye çalıştı nerde hata yaptıysa 200 tl lik masraf çıkarmış belki kazık yemiş ama bende bozulma ihtimalinden krkuyorm
felaket kazık yemiş :hammer:

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
onun yaptığı yanlış nerde peki bide yedeklerini nasıl alcam?

bu arada bnce çok hassas bi cihaz normal bi telefonu yere düşürdüğünüzde %90 hiç bişey olmaz heleki bu nokia ysa ama ıphonu düşürdüğünüzde anlayınki en az 60 tl den başlayan masraflar kapınızda %80 telefonun camı çatlar yada başka şeler olur anladınız siz onu :Dşahsen bana oldu

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Dursun durduğu yerde. Güncelleyip ne yapacan.

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
problem varda ondan ilginç bir sorun die bir başlık atmıştım oraya bakarsanız

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Telefonda bir sorun yoksa atma derim ben.Riske gerek yok.

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
eger telefonun yurtıcınden alınma ıse hıcbır sorun yok rahtaca 3.1.3 gec ve JB yaparsın yapamaz ısende yardımcı olurum..

hıc bır sıkıntı sorun vs yaşamassın..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
son 5 gün az sabret :D ayrıca bende 3-4 defa düşürdüm birşey olmaı hemde öyle böyle düşmedi kışın battaniyenin üzerindeymiş bende görmedim cihaz çırpmak gibi bir hareket yaptım cihaz baya bi havalandıktan sonra yere çakıldı ama zerre sorun çıkmadı :) yedekleme işlemi için itunesi aç eşzamanlanıyor demeye başladımı zaten yedekliyordur :)

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anlatamadım galiba keyfimdem güncellemiyorum problem var başlık açmıştım onun için zaten oraya bakarsanız görürsünüz