Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar itunes programından check for updates yapsam telefon zarar görürmü malum hassas bir telefon bozmıyalım durup dururken ama bazı sorunlar var update yapsam bi problem olurmu?
bi arkadaş iphone a versiyon yükseltmeye çalıştı nerde hata yaptıysa 200 tl lik masraf çıkarmış belki kazık yemiş ama bende bozulma ihtimalinden krkuyorm
bi arkadaş iphone a versiyon yükseltmeye çalıştı nerde hata yaptıysa 200 tl lik masraf çıkarmış belki kazık yemiş ama bende bozulma ihtimalinden krkuyorm
onun yaptığı yanlış nerde peki bide yedeklerini nasıl alcam?
bu arada bnce çok hassas bi cihaz normal bi telefonu yere düşürdüğünüzde %90 hiç bişey olmaz heleki bu nokia ysa ama ıphonu düşürdüğünüzde anlayınki en az 60 tl den başlayan masraflar kapınızda %80 telefonun camı çatlar yada başka şeler olur anladınız siz onu şahsen bana oldu
son 5 gün az sabret ayrıca bende 3-4 defa düşürdüm birşey olmaı hemde öyle böyle düşmedi kışın battaniyenin üzerindeymiş bende görmedim cihaz çırpmak gibi bir hareket yaptım cihaz baya bi havalandıktan sonra yere çakıldı ama zerre sorun çıkmadı yedekleme işlemi için itunesi aç eşzamanlanıyor demeye başladımı zaten yedekliyordur