İphone SE almanızı öneririm.Hepinize merhaba.Sizce;
Iphone SE 2020 + Ipad mini 5 (64gb ikiside 8.500 tl)
Yoksa Sadece Iphone 11 128 gb (8.400 Tl aksesuarlı kutu) Bunlar arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?
Yani Iphone SE ile Ipad mini 5 mi alıyim?İphone SE almanızı öneririm.
Ayne oyle o 2liyi alYani Iphone SE ile Ipad mini 5 mi alıyim?
Ayne oyle o 2liyi
Seneye liseye geçicemde Tablet daha iyi olur diye düşündümBence tablete ihtiyaciniz varsa iphone se2 alin yoksa iphone 11 öneririm
O zaman se2 alabilirsinizSeneye liseye geçicemde Tablet daha iyi olur diye düşündüm
Se 2020+İpad mini 5 ikisini almanı tavsiye ederim.Hepinize merhaba.Sizce;
Yoksa Sadece Iphone 11 128 gb (8.400 Tl aksesuarlı kutu) Bunlar arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?
Ipad mini tercih etme sebebim kompakt bi cihaz olması elimde ipad mini 1 var zamanında gayet iyi cihazdı 7senedir kullanıyorum o yüzden ipad mini tercih ettimİpad Mini yerine iPad 8. Nesil alabilirsin
Ben iPhone 11 ve emektar bir iPad kullanıyorumHepinize merhaba.Sizce;
Küçük erkan sorun olmazsa iPhone SE 2020 ve iPad mini almanı öneririm.Hepinize merhaba.Sizce;
Bende ilk baş 11 alacaktım ama se ile tablet almak daha mantıklı geldi tablet hem daha büyük ekran (Tableti Oyun,video ders vb. ) den dolayı tercih ettim iphone se de uygun fiyatlı ve performansı iyiEğer iPad'e ihtiyaç duyuyorsanız o ikili gayet mantıklı. Ancak ben olsam iPhone 11'e giderdim direk.
Nasipse Seneye LGS den sonraBilemedim. Tablet daha mantıklı gibi. SE de güzel ama ekranı küçük. Ne zaman alacaksınız?
Samsung Grand Prime + ım var 4 senedir kullanıyorum.Veee telefon çöpBence SE almana gerek yok illa .
Ohoo. Ne telefonlar tebletler çıkar o zamana kadar.Nasipse Seneye LGS den sonra
Dolar her geçen gün artıyor , çıkan iPhone'lar 10.000TL'den başlıyor.Ohoo. Ne telefonlar tebletler çıkar o zamana kadar.
SE yerine belki SE tarzlarında bir şey çıkabilir ama daha da pahalı olur.Dolar her geçen gün artıyor , çıkan iPhone'lar 10.000TL'den başlıyor.