iPhone tasarımı neden değişmiyor ?

Reaksiyon puanı
923
gayet hoş bir tasarımı olduğundan değiştirmeye gerek de yok bence
Ama artık biraz eskidi yada baydı bence.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ama ilk defa iPhone un elde tutuş hissiyatını beğendim Kipa da inceledim cam olduğu için iPhone 8 in elde tutuş hissiyatı çok güzel daha önceki iPhone’lar terli elle tutunca o elin teri ile kasasının aliminyumun eriyecek gibi his veriyordu ve elden kayıp gidiyordu ama iPhone 8 bu konuda çok iyi olmuş premium hissi veriyor.

Abi naaaptın ne diyorsun sen aman aman şimdi gene ceza almayasın deme öyle :D

Niye değiştirsin ne de olsa servisi çok iyi diye ve herkes güya stabil diye alıyor çok satılıyor. Apple da isterse 20 bin ₺ ye telefon çıkarsın gene çok satılacak alanlar olacak diye hiç böyle ince detaylarla falan uğraşmıyor ama rakip firma Samsung a bakın bir de özellikle S6 serisi ile beraber Samsung telefon dünyasında evrim geçirdi ben buna evrim derim :)
Normalde samsung'un tasarımını pek beğenmezdim ama şu anda bence gayet güzel bir tasarıma sahip S ve Note serisi.

Son düzenleme:

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491

Normalde samsung'un tasarımını pek beğenmezdim ama şu anda bence gayet güzel bir tasarıma sahip S ve Note serisi.
3G S den 8 Plus' a kadar kullandım hiç de sıkılmadım, değiştirilirse fazla tutulmayabilir bence o yüzden yapmıyorlar

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Nasıl olsa millet alıyor tasarım olarak İphone 6'dan beri tek bi anten çizgisini küçülttüler o kadar Millet Elma istiyor elma daha sulu armuta kimse güvenmiyor kesiyorsun içi kuru yenmez çıkıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Nasıl olsa millet alıyor tasarım olarak İphone 6'dan beri tek bi anten çizgisini küçülttüler o kadar Millet Elma istiyor elma daha sulu armuta kimse güvenmiyor kesiyorsun içi kuru yenmez çıkıyor
Muz daha güzel. Sen anladın. :D çok mu oldu acaba

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Apple neden normal serisinde tasarımını değiştirmiyor iPhone X dışında yani ?
Niye değiştirsin ne de olsa servisi çok iyi diye ve herkes güya stabil diye alıyor çok satılıyor. Apple da isterse 20 bin ₺ ye telefon çıkarsın gene çok satılacak alanlar olacak diye hiç böyle ince detaylarla falan uğraşmıyor ama rakip firma Samsung a bakın bir de özellikle S6 serisi ile beraber Samsung telefon dünyasında evrim geçirdi diy

Aynen öyle ama A3 C5 giriş A ve C serileri şişirilmiş balon çöp.

Çikatamuz :D

Son düzenleme:

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ben miilet üzerinden söylüyorum elma daha sulu geliyor armut kesmek gerekiyor onlar için güvensizlik var abi iphone alayım hem hava atayım hem de elalem beni zengin zannetsin derdinde benim için açık sistem android daha mantıklı muzu alanlar iyi olup olmadığını anlamaları için ağızlarına sokup ısırmaları gerekiyor Ok
İphone sahipleri beşe ayrılır
1.Kezban barzo kamil takımı
2.İos sistemi kullanmak müzik ile uğraşan takım
3.Hava Cıva o elma görünecek
4.Zengin kıro ve playboy takımı
5.Android'e güvenmeyen İos ile kendini hapise tıkıp güvene alan geek takımı
Android sahipleri dörde ayrılır
1.Açık sistem takımı
2.Myt müzik video film bluetooth korsan apk takımı
3.Özelleştiren ve pc gibi kullanan takım
4.Hava derdi olmayan sadece telefonum akıllı olsun takımı

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Ben miilet üzerinden söylüyorum elma daha sulu geliyor armut kesmek gerekiyor onlar için güvensizlik var abi iphone alayım hem hava atayım hem de elalem beni zengin zannetsin derdinde benim için açık sistem android daha mantıklı muzu alanlar iyi olup olmadığını anlamaları için ağızlarına sokup ısırmaları gerekiyor Ok
İphone sahipleri beşe ayrılır
1.Kezban barzo kamil takımı
2.İos sistemi kullanmak müzik ile uğraşan takım
3.Hava Cıva o elma görünecek
4.Zengin kıro ve playboy takımı
5.Android'e güvenmeyen İos ile kendini hapise tıkıp güvene alan geek takımı
Android sahipleri dörde ayrılır
1.Açık sistem takımı
2.Myt müzik video film bluetooth korsan apk takımı
3.Özelleştiren ve pc gibi kullanan takım
4.Hava derdi olmayan sadece telefonum akıllı olsun takımı
iPhone kullandığım zaman 5. Şıktaki şimdi de android telefon kullanıyorum 4. Şık benim :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Anroidte 3. madde de tam ben tam bir özelleştirme manyağıyım :)
İphone zaten kullanamam bu beden kaldıramaz hazır değil buna :D

Reaksiyon puanı
16,128
tel olsun spotify ile 7/24 Metallica çalsın whatsapp olsun yeter...

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
apple'ın çok iyi bir fan kitlesi var.apple çöp çıkarsa "apple yapmıştır iyidir" diyip alacak milyon tane kişi var.Şu an iphone 6'nın satışlarından belli zaten.bu yüzden kendisini kasmasına gerek yok.ne zaman böyle satışlar düşer,çok fazla tepki alır değiştirir.Mesela hızlı şarjı daha yeni koydular,tepki gelmese koymazlardı.Onda da yine salak saçma bir hareketle hızlı şarjı ayrı sattılar ama o dediğim apple kitlesi uyuyor.