Apple özelliklerde de öyle ahım şahım birşeyler değiştirmiyor. Ufak tefek eklemeler yaptı iPhone 8'de.Mesela ben telefon alacaktım , iphone 8 de tasarım değişmediği için s8 aldım tasarım konusunda diyorum yoksa özellikleri ayrı konu.
Onların en azından güzel bir tasarımı var.Tasarım olarak bakarsak arabalarda Mersedes bmw de pek öyle köklü tasarım değişkliği yapmıyor ?
Ama telefonlarda 2-3 yıl sonra telefon değiştiriyorsun ve o kadar para veriyorsun, o kadar para verince bir farklılık olsun istiyor insan. İstiyorsan arabayı 10 yıl kullanırsın telefonda öyle bir şans yok.Tasarım olarak bakarsak arabalarda Mersedes bmw de pek öyle köklü tasarım değişkliği yapmıyor ?
Şahsıma göre tabi kötü orası ayrı bir mesele fakat fanboy olan taraf kısım dışında genele göre de bu tasarımlar kötü.şahsa göre tabi bana göre güzel olan sana göre kötü olabilir bu kişisel yorumdur.
iPhone 8'in satışları iyi değil diye biliyorum.Telefonların hepsi aynı fark yokki iphone her türlü sattığı için köklü değişiklere gerek duymuyor
Son 4 yıldan bahsediyorum yani iPhone 6'dan sonra.![]()
![]()
neresi aynı? evrim geçirmiş...
8s çıkacağını hiç sanmıyorum. 9 adıyla bahsettikleri lcd ekranlı güya ucuz olan iPhone X tasarımına benzeyen , tek kameralı bir iPhone gelir diye tahmin ediyorum.8s olucak 9 olucak 9s olucak...
8s çıkacağını hiç sanmıyorum. 9 adıyla bahsettikleri lcd ekranlı güya ucuz olan iPhone X tasarımına benzeyen , tek kameralı bir iPhone gelir diye tahmin ediyorum.
Abi yapmaaaaiphone31 çok dğişik olucak onu sahibinden başkası göremicek...
Ama ilk defa iPhone un elde tutuş hissiyatını beğendim Kipa da inceledim cam olduğu için iPhone 8 in elde tutuş hissiyatı çok güzel daha önceki iPhone’lar terli elle tutunca o elin teri ile kasasının aliminyumun eriyecek gibi his veriyordu ve elden kayıp gidiyordu ama iPhone 8 bu konuda çok iyi olmuş premium hissi veriyor.Hiçbir amiral iPhone'u X'den daha ucuza beklemeyin. 8 bile 7 Plusdan daha pahalı.
Abi naaaptın ne diyorsun sen aman aman şimdi gene ceza almayasın deme öylene fesatsın vücuduna entegre olucak tam iletişim olcak eller serbest olucak uzak ilişkilerde çok işlevsel olucak artık neresine...
Niye değiştirsin ne de olsa servisi çok iyi diye ve herkes güya stabil diye alıyor çok satılıyor. Apple da isterse 20 bin ₺ ye telefon çıkarsın gene çok satılacak alanlar olacak diye hiç böyle ince detaylarla falan uğraşmıyor ama rakip firma Samsung a bakın bir de özellikle S6 serisi ile beraber Samsung telefon dünyasında evrim geçirdi ben buna evrim derimApple neden normal serisinde tasarımını değiştirmiyor iPhone X dışında yani ?