Efi Avni x64
Doçent
İPhone 6s plus kullanıyorum ios15 benim için stabil değil ios14e dönmek istiyorum appleın izin vermediği sürümlere dönülmeyeceğini biliyorum ama herhangi bir şekilde geri dönmenin bir yolu varmı?
iTunes ile.İPhone 6s plus kullanıyorum ios15 benim için stabil değil ios14e dönmek istiyorum appleın izin vermediği sürümlere dönülmeyeceğini biliyorum ama herhangi bir şekilde geri dönmenin bir yolu varmı?
İtunes ile ama nasıl?iTunes ile.
İmzalar açıksa düşürürsün.İtunes ile ama nasıl?
Çok eski olmasam da ?Eskiden cydia dan yani jailbreak ile shsh kaydı düşürüp kaydederdik. Onunla geçiliyordu. Yeniler bilmez. ??
Ertesi günü kapanmıyor? 1-2 haftaya kapanıyordu.Dediğim gibi her konuda yanlış bilgi vermekte üstünüze yok
İmzalar yeni sürüm çıktığının ertesi günü kapatılıyor. Maalesef dönemezsiniz.
Ertesi günü. iOS 12 geçmiştim 2 gün sonra pişman olup dönmek istediğimde imzalar kapalıydı dönemedimErtesi günü kapanmıyor? 1-2 haftaya kapanıyordu.
4-4s zamanlarıEskiden cydia dan yani jailbreak ile shsh kaydı düşürüp kaydederdik. Onunla geçiliyordu. Yeniler bilmez. ??
Redsn0w kullanırdık jailbreak aracı sonra source lar vardı. Üstten kısayol wifi bluetooth menüsü yoktu ona özel kuruyorduk süperdi.4-4s zamanları. Bir de iOS dualboot vardı.