İphone sim kart sorunu

teffoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende iphone 4 var hergün telefonda sim kart takılı degil diye bi uyarı çıkıyor ve benm yaklaşık yarım saat ugraştırıyor simi çıkarıp tekrar takıyorum uçak moduna alıyorum nafile artık gerçekten kafayı yemek üzereyim bazen telefnu fırlatıp atasım geliyor telefon yurtiçi kayıtlı telefon bayisinden sıfır aldım 21.11.2013 tarihinde almıştım telefonu garantiye göndermek istiyorum sorgulattım garantisi varmı bişeyler yazıyo ingilizce aşşagıda resmini paylaştım bu ne demek yardımcı olursanız cidden çok mutlu olurum.

http://i.hizliresim.com/nPyn7V.png

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hangi operatörü kullanıyorsan yeni bi sim kartla dene muhtemelen çözülecektir. 128lik al

teffoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea kullanıyorum acaba sorun sim karttamı yoksa yuvadamı şu an kartı hiç görmüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hangi operatörü kullanıyorsan yeni bi sim kartla dene muhtemelen çözülecektir. 128lik al

ben cihazın hangi garanti kapsamında oldugunu nasıl ögrenebilirm genpa kvk gibi yani

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
avea kullanıyorum acaba sorun sim karttamı yoksa yuvadamı şu an kartı hiç görmüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben cihazın hangi garanti kapsamında oldugunu nasıl ögrenebilirm genpa kvk gibi yani

Sen cihazi nerden aldın? Sorun sim kartta sen dediğim gibi bi avea bayisine git 128lik sim kart al sorunun çözülecektir

teffoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu cihazın hangi garanti kapsamında oldugunu nasıl ögrenebilirim bunu bilmek istiyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeim farklı bir sım kart tak eğer ondanda aynısını yapar ise cihazıını hard reset at, sorun yine aynı ise cihazı dispiritör servisine ver.

teffoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok teşekkürler sorun hattaymış gittim bugün yeni hat alıp kestirdim tam oturdu digeri biraz küçük kalıyodu aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde bi çözüme ulaşabilir