iPhone Sıfırlamak

uzmanelma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
iPhone 6s Plus sıfırlayacağım.Aynı zamanda 14.4 sürümünden 13.7 sürümüne dönmek istiyorum.Tüm yedeklemelerimi yaptım.Sizce bir sorun olur mu?
Telefon eski sürüme dönerken yada sıfırlanırken bir anda kapanır mı? Yada açılmayabilir mi? yada çok uzun sürer mi?

Reaksiyon puanı
286
iPhone 6s Plus sıfırlayacağım.Aynı zamanda 14.4 sürümünden 13.7 sürümüne dönmek istiyorum.Tüm yedeklemelerimi yaptım.Sizce bir sorun olur mu?
Telefon eski sürüme dönerken yada sıfırlanırken bir anda kapanır mı? Yada açılmayabilir mi? yada çok uzun sürer mi?
Sıfırlarken uzun sürmüyor güncellerken de fakat iOS 13.7 geri dönemezsiniz

uzmanelma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sıfırlarım uzun sürmüyor
Sıfırlarken uzun sürmüyor güncellerken de fakat iOS 13.7 geri d
Mesaj otomatik birleştirildi:

13.7 ye dönemezsiniz maalesef.
neden?

Sıfırlarken uzun sürmüyor güncellerken de fakat iOS 13.7 geri dönemezsiniz
neen 13.7'ye geri dönemem.

Geri dönemezsiniz.
Neden?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
13.7 ye dönemezsin çünkü ios 13.7 için imzalar kapandı.Apple eski sürüm için bir hafta süre veriyor.Süre dolunca imzaları kapatıyor.Bir daha eski sürümü kullanamıyorsun.

doormatchests

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Anladım.çünkü bu sürüm şarjımın çabuk bitmesine ve ısınmaya neden oluyordu.Ama yapacak bir şey yok teşekkürler.
iOS14.4 ile birlikte bataryada iyileştirmeler var aslında. İsterseniz telefonunuza IPSW olarak iTunes üzerinden temiz kurulum yapın sorunlarınız çözülecektir bir nebze diye düşünüyorum. Bataryanızı değiştirmek de bir çözüm olabilir.