İphone servisi hangi konularda değişim yapar ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Daha önce hiç servise göndermedim telefonumu ama sessize alma tuşu genelde sessize almıyor bazen alıyor bazen almıyor yani bi kararsız çalışıyor siz daha önce telefonunuzu servise gönderdiniz mi ? Değişim mi aldınız yoksa tamir mi oldu ? Eğer tamir olduysa sorununuz düzeltilmiş mi ? Cevaplarınızı bekliyorum sizce değişim alırmıyım , çok teşekkürler

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Telefonun fiziksel aksamlarında( tuşlar vb. ) sorun var ise ve tamir edilebiliyorsa tamir edip size teslim edilir. Tamiri mümkün olmayan konularda değişim devreye girer.

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Tamir. Buna garanti verebilirim. Değişim olmaz. Appleın Türkiyeye olan bakış açısı değişti fırsatçılar yüzünden.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Tamir. Buna garanti verebilirim. Değişim olmaz. Appleın Türkiyeye olan bakış açısı değişti fırsatçılar yüzünden.
Hadi ya hayırlısı bakalım
--- Gönderi Güncellendi ---
Peki servis sonrası telefon güncel sürünle gelir herhalde değil mi ?
Çünkü ios 9 dan 10 a geçtikten sonra wifiyle yaptığım için sanırım şöyle bi sorun oluştı telefonda mesela bi sayfayı aşağıya indirirken sayfa titriyor hafif hafi yani akıcı değil yazılımla ilgili bi sorun sanırım bu

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Hadi ya hayırlısı bakalım
Peki servis sonrası telefon güncel sürünle gelir herhalde değil mi ?
Çünkü ios 9 dan 10 a geçtikten sonra wifiyle yaptığım için sanırım şöyle bi sorun oluştı telefonda mesela bi sayfayı aşağıya indirirken sayfa titriyor hafif hafi yani akıcı değil yazılımla ilgili bi sorun sanırım bu
Maalesef büyük ihtimalle öyle gelecek. Güncellememe talebi iletirseniz belki güncellemezler

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Güncelleme isterim çünkü ios 9 dan 10 a geçtikten sonra wifiyle yaptığım için sanırım şöyle bi sorun oluştı telefonda mesela bi sayfayı aşağıya indirirken sayfa titriyor hafif hafi yani akıcı değil yazılımla ilgili bi sorun
Maalesef büyük ihtimalle öyle gelecek. Güncellememe talebi iletirseniz belki güncellemezler
Yaklaşık kaç günde gelir telefon

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
Güncelleme isterim çünkü ios 9 dan 10 a geçtikten sonra wifiyle yaptığım için sanırım şöyle bi sorun oluştı telefonda mesela bi sayfayı aşağıya indirirken sayfa titriyor hafif hafi yani akıcı değil yazılımla ilgili bi sorun

Yaklaşık kaç günde gelir telefon
Apple storea direk gidip verirsen daha kısa sürer öbür türlü 1 haftayı gözden çıkar

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Bilmiyorum Apple sitesinden Apple desteğe sormalısın bu konuyu
Tamamdır bir de şu güncelleme olayını ben istediğim sürümü bildirsem yükleyebilme imkanları var mıdır acaba ? 10.2 iyi olduğu söyleniyor 10.2.1 i bilmiyorum heralde 10.3 beta sürümü yüklemezler

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Sıkıntı çıkartmıyorlar 5S cihazım vardı 3 kere gönderdim..Hiç birinde sıkıntı çıkarmadılar ekran sararması, cihazın sağ köşesinde esneme vardı o, sonra ahize sorunu diye farklı farklı sebeplerden yolladım üçünde de değişim gerçekleşti.