iPhone Servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LYTH3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LYTH3

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba, Se20 kullanıyorum. Batarya sağlığım %79 ve servis yazıyor. Garantisi hala devam ediyor. Ücretsiz değişim yaparlar mı? Ayrıca servise giderken kutu ve faturayı almam gerekir mi?

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Şarj döngüsü 500'ün altındaysa ücretsiz değiştirirler. Yoksa 1600 küsürdü en son değişim ücreti. Servise giderken kutuya gerek yok ama faturayı nolur nolmaz yanınıza alın.

Wenirien

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Merhaba, Se20 kullanıyorum. Batarya sağlığım %79 ve servis yazıyor. Garantisi hala devam ediyor. Ücretsiz değişim yaparlar mı? Ayrıca servise giderken kutu ve faturayı almam gerekir mi?
3uTools yükleyin bilgisayara. Sonra telefonu bilgisayara bağlayıp kontrol edin. Şarj döngüsü yazacaktır. Yine Apple Destek'e de sorabilirsiniz. 500'ü geçtiyse bildiriyorlar size.

LYTH3

Asistan
Reaksiyon puanı
10
3uTools yükleyin bilgisayara. Sonra telefonu bilgisayara bağlayıp kontrol edin. Şarj döngüsü yazacaktır. Yine Apple Destek'e de sorabilirsiniz. 500'ü geçtiyse bildiriyorlar size.
hocam 500un ustunde gosteriyor. Fakat garantisi 1-2 aya bitiyor. Gidip sansimi denemek istiyorum yine de

ezgiakturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
serviste fatura gerekmez, sistemde çıkıyor zaten. ama apple da pil dolumuna bakıyorlar yanılmıyorsam 500 dolumu geçti ise değişmiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

yetkili servisten bir çözüm bulamazsanız kadıköy'de tamirci abi var geçen sene hizmet aldım ve ben çok memnun kalmıştım bir fiyat alın derim. Tamirci Abi - Teknik Servis