iPhone SE’de nasıl olacak?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Bu cihazda 3D Touch yok dikkat ederseniz ve orta tuşu olan 3D Touch’lı cihazlarda:

Kısmına bastırdığınızda uygulama çekmecesi açılır fakat bu cihazda Haptic Touch adı verilen düz panel var, bu cihazda nasıl olacak veya olacak mi (2016’da çıkan SE’de o olay yok, IOS 13 birçok 3D Touch fonksiyonunu kazandı fakat o yok), PUBG oyununda Haptic cihazlarda nasıl 3D Touch kontrollüsü çalışıyor/çalışıyor mu?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Bu cihazda 3D Touch yok dikkat ederseniz ve orta tuşu olan 3D Touch’lı cihazlarda:

Kısmına bastırdığınızda uygulama çekmecesi açılır fakat bu cihazda Haptic Touch adı verilen düz panel var, bu cihazda nasıl olacak veya olacak mi (2016’da çıkan SE’de o olay yok, IOS 13 birçok 3D Touch fonksiyonunu kazandı fakat o yok), PUBG oyununda Haptic cihazlarda nasıl 3D Touch kontrollüsü çalışıyor/çalışıyor mu?
3D Touch nedir?

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379

PUBG'de 3D Touch'daki kontrol haptic cihazlarda çalışmıyor. Kendim denedim

Reaksiyon puanı
8,191
3D Touch özelliği zaten kaldırıldı son modellerde. 3D Touch olmayan modeller:
iPhone 11 Pro/Pro Max
iPhone 11
iPhone XR
iPhone SE (2020)

Yani bu yeni SE’ye özel bir durum değildi Apple Xr ve 11 serisinde de kaldırdı bu özelliği.

oguztech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İphone SE kullandım 3 sene. 1,5 senedir de SE2 yi bekliyorum. Çıktı çıkacak çıktı çıkacak derken daha fazla beklemeyim dedim iphone X aldım 2. el :) dün gördüm SE2 nin çıkacağını ve duygulandım :) hele bi çıksın da canlı canlı görelim malı sonra belki geçeriz :)

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
İphone SE kullandım 3 sene. 1,5 senedir de SE2 yi bekliyorum. Çıktı çıkacak çıktı çıkacak derken daha fazla beklemeyim dedim iphone X aldım 2. el :) dün gördüm SE2 nin çıkacağını ve duygulandım :) hele bi çıksın da canlı canlı görelim malı sonra belki geçeriz :)
X iyidir hocam boşverin se yi hem sıkılırsanız rahat rahat jailbreak yapar yeni şeyler denersiniz. SE kolay kolay jb de yapılmaz.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Apple nin ne yapacağı belli olmaz.Apple cıyım ama kulaklık girişini apple kaldırdı.Artık kar elde etmek için aynı telefondan bir kaç özellik çıkarıp,piyasaya sürüyorlar yeni tel diye
Ben memnunum halimden, telefonumda halen daha kulaklık girişi de 3D Touch’ta var :)