iPhone SE2020 internete bağlanmıyor.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi telefonum ne mobil veri ne de wifi'de internet kullanamıyor. Bugün zaten bayağı bi hantallaşmıştı bi ara tıkladığımı 5 saniye sonra algıladığı bile oldu. Lütfen yardımcı olun berbat durumdayım. Yeniden başlatma falan da çare değil. iTunes üzerinden sistem geri yüklemede de eşitlenememe hatası almaktayım. (Not: Telefonun internet ayarlarında tek bir oynama bile yapmadım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi telefonum ne mobil veri ne de wifi'de internet kullanamıyor. Bugün zaten bayağı bi hantallaşmıştı bi ara tıkladığımı 5 saniye sonra algıladığı bile oldu. Lütfen yardımcı olun berbat durumdayım. Yeniden başlatma falan da çare değil. iTunes üzerinden sistem geri yüklemede de eşitlenememe hatası almaktayım. (Not: Telefonun internet ayarlarında tek bir oynama bile yapmadım.
Servise gönder.

Tiffani

Asistan
Reaksiyon puanı
84
DFU Modunda temiz kurulum yapın yine sonuç alamaz iseniz servise gönderin

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Garantiye göndermenizi öneririm.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Şuanda dışarıya çıkmak tehlikeli olduğundan biraz önce Apple Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve kısa süreli testlerde hiçbir sorun çıkmadı. Yaklaşık bir gün süren bir test başlattılar. Umarım bir çözüm bulunur.
DFU Modunda temiz kurulum yapın yine sonuç alamaz iseniz servise gönderin
Garantiye göndermenizi öneririm.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bence telefonda bir sıkıntı var ya da yurtdışı ya da orijinal değil.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Bence telefonda bir sıkıntı var ya da yurtdışı ya da orijinal değil.
Adana'da Vatan mağazasından sıfır orijinal şekilde satın aldım. Müşteri temsilcisi de uzun zamandır ilk defa karşılaştığımız bir sorun dedi. Şuanda telefonla 1 saat kadar uğraşmadım wifide hafif bir düzelme var ama hala olması gerektiği gibi değil. 4 çizgi çekmesine rağmen berbat bir performans alıyorum. Önceden 2 çizgiden bile bu kadar kötü almıyordum. Mobil veri ise hala aynı hiç kullanamıyorum. Sim karttan da kaynaklı olmadığına eminim. Umarım iyi bir şekilde sonuçlanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Wifi yine tamamen gitti.

Size konuyla alakalı bir şey daha sormak istiyorum. Telefonu ilk kutudan çıkarttığımda kurulum yaparken kendiliğinden sistem çöktü. Belki düzelir diye bekledim düzelmeyince kapatıp açıp tekrar devam ettim. Daha sonra ise telefonu kullandığım 1 veya 1 buçuk ay civarlarında pil sağlığı yüzde 100'den yüzde 96'ya birden düştü. Aradaki sayıları hiç görmedim. Şuanda 2 ay oldu alalı ve yüzde 95 pil sağlığı var. Şimdiki soruna dönersek, donmalar da bugün başlayan bu internet sorunundan önce olmuştu. Peşin sıra gelen bu sorunlar üretimden kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleme: