Beklentiye göre değişir.Küçük ekran ve ortalama batarya performansı sorun değilse senin için en iyi tercih olur ama büyük ekran ve yoğun kullanımda günü rahat çıkaracak bir batarya performansı arıyorsan Note 10 lite bu bütçede en iyi tercih olur.4.5 bin tl civarında alınacak ve değecek bir telefon istiyorum. İphone SE 2020 yı almalı mıyım
Batarya ve küçük ekranı sorun etmezseniz alınabilir.4.5 bin tl civarında alınacak ve değecek bir telefon istiyorum. İphone SE 2020 yı almalı mıyım
A13 işlemciden daha iyi 5 yıl güncelleme alacak ve kamerası bu kadar kaliteli olacak bir cihaz öner lütfen ya. Cidden sıktı çinli markaların reklamını yapar gibi her konuya yazman.Alınabilecek en iyisi değildir. Senin önceliklerine bağlı bir şey bu.
Sana mı soracağım neyi beğenip beğenmeyeceğimi?A13 işlemciden daha iyi 5 yıl güncelleme alacak ve kamerası bu kadar kaliteli olacak bir cihaz öner lütfen ya. Cidden sıktı çinli markaların reklamını yapar gibi her konuya yazman.
nE? Alınacak en iyisi elbet.Alınabilecek en iyisi değildir. Senin önceliklerine bağlı bir şey bu.
Sıf beğendiğini önermen yanlış birşey. Forum bu. Gerçeği kabullenmen lazım. Senin beğenip beğenmemen güzel olup olmadığı anlamına gelmez.Sana mı soracağım neyi beğenip beğenmeyeceğimi?
Gerçek ne? Kimin gerçeği? Tek bir gerçek var da biz mi bilmiyoruz?Gerçeği kabullenmen lazım.
Xiaomi bu kadar PR çalışması yapmıyor. Arkadaş her konuya, istisnasız her konuya xiaomi, bazen fark ederse diğer çin markalarına yöneliyor öneri yaparken. Xiaomi kullandığı için herkese öneriyor.nE? Alınacak en iyisi elbet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıf beğendiğini önermen yanlış birşey. Forum bu. Gerçeği kabullenmen lazım. Senin beğenip beğenmemen güzel olup olmadığı anlamına gelmez.
Evet zayıf kalıyor. Ki kullandığın telefon Mi olduğu için fanboyluktan da geri durmuyorsun. Sonuç bu yani SE 2020 daha güçlü gerçek bu.SE 2020'nin bataryasını, ekranını ve tasarımını yetersiz buluyorum, bu kadar basit.
Ben böyle düşünüyorum.
Gerçek ne? Kimin gerçeği? Tek bir gerçek var da biz mi bilmiyoruz?
İsterseniz fanboy deyin isterseniz avukat kimse kusura bakmasın tasarım, ekran ve bataryası günümüz şartlarında yetersiz bir telefonu arkasında elma var diye en iyisi demem.
Elma var diye öven yok zaten. Ekran da iyi demiyoruz. Rakiplerinin gerisinde çerçeve olarak evet. Fakat siz kullandığınız malı o kadar yüceltmişsiniz ki her konuda o markayı övmekten bıkmıyorsunuz. 4500TL'ye en hızlı Android telefondan bile hızlı bir cihaz var , bunu bildiğiniz halde Xiaomiciliğiniz yüzünden kabullenemiyorsunuz.İsterseniz fanboy deyin isterseniz avukat kimse kusura bakmasın tasarım, ekran ve bataryası günümüz şartlarında yetersiz bir telefonu arkasında elma var diye en iyisi demem.
Eğer küçük ekran sorun olmazsa kesinlikle almanı öneririm.4.5 bin tl civarında alınacak ve değecek bir telefon istiyorum. İphone SE 2020 yı almalı mıyım
E yorumlarına bakarsak her konuda Çinli marka övüyorsun git oku senin reklamlarını tekrar ss almak istemiyorum.En iyisi demediğim için gelen tepkiye bak. Kullandığı markayı rakipsiz sanıp herkesin de kendisi gibi düşünmesini isteyen kim acaba?
Konuyu hep başka yerlere çekiyorsunuz. Her konuda övdüğümü nereden çıkardınız?
Apple kullanmıyorum bile. Bence seni fanboyluğun ile başbaşa bırakalım. Evet kullandığın telefonu yücelten sensin. Fanboylukda yapmaEn iyisi demediğim için gelen tepkiye bak. Kullandığı markayı rakipsiz sanıp herkesin de kendisi gibi düşünmesini isteyen kim acaba?
Konuyu hep başka yerlere çekiyorsunuz. Her konuda övdüğümü nereden çıkardınız?
5000 bütçeye reno 4 lite çöp olur.iphone se2020 güzel hatta çok iyi ama oppo reno 4 lite önerebilirim hem 1000 tl cebinde kalır
3500 tl reno 4 lite5000 bütçeye reno 4 lite çöp olur.