İphone SE

Ceyhun USTA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
ipsw ile ios 9.3.5e geri dönüp sonradan ios 10.1e tekrar yükselttim o yüklediğim ipsw dosyası cihazın orjinalliğini bozduğunu düşünüyorum itunes üzerinden sıfırdan kurulum nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Aynı şekilde 10.1'in ipsw dosyasını indirip iTunes ile sıfırdan kurulum yapabilirsin. Bildiğim kadarıyla iOS 9'a dönüşler kapatıldı. Sen nasıl döndün?

Ceyhun USTA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aynı şekilde 10.1'in ipsw dosyasını indirip iTunes ile sıfırdan kurulum yapabilirsin. Bildiğim kadarıyla iOS 9'a dönüşler kapatıldı. Sen nasıl döndün?
2-3 hafta önce dönmüştüm ipsw.me sitesinden indirip ama telefonun orjinalliğini bozduğunu düşünüyorum o site orjinal ipsw dosyası mı veriyo

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Orjinal olmasa itunes yüklemene izin vermez. Global telefonuna gsm yazılı yüklemeye çalışırken bile yüklemene izin vermiyor.

Ceyhun USTA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Orjinal olmasa itunes yüklemene izin vermez. Global telefonuna gsm yazılı yüklemeye çalışırken bile yüklemene izin vermiyor.
bilgi için saol itunes üzerinden iphone geri yükleye bastığımda bi ipsw indirdi bu cihazla yüklü gelen seri numarasına uygun olan yazılımdır dimi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
ordan indirdiğim ipsw yi yüklemiştim itunes üzerinden eski olan yazılımı geri yükleyebilirim dimi yani o indirdiğim ipsw yi silip telefonla gelen ipswyi kurabilirim dimi

Düşük sürümden kastediyorsanız itunesden 3194 hatası alırsınız. Çünkü önceki sürümlerin imzası kapalı yüklenmesine izin verilmez.