Kardeşimde var se çok iyi fotoğraflar çekiyor kamerası 6sler le aynı zaten ve se ekran boyutu küçük olduğu için bir kaç sene sonra 6s lerden oyun konusunda daha iyi performans vericek bu telefonu 4 sene hiç donma kasma olmadan kullanırsın
Yalnız iPhone SE'nin ön kamerası 1.2 MP , iPhone 6s'in ön kamerası 5 MP. Arka kameraları ise eşit. Bana kalırsa 1.999 TL yerine hazır ucuzlarmışken 1.299'ye iPhone 5s alınması daha makuldur. Herkes eskidi diyor ama iPhone 5s'in iPhone SE'den çokta fazla bir farkı yok.
Yani iPhone SE biraz gereksiz bir telefon olarak kalıyor. Bütçe açısından sıkıntı yok ise de iPhone 6s alınabilir.
Hocan nasıl farkı yok. Ram işlemci farkını nereye koydunuz. 2 gb ram ve A9 işlemci var. 5s 2,5 yıllık telefon. Kamerasını bilmem ama o ram ve işlemci ile 1-2 sene zor gider. Se nin 3-4 yıl gideri var. Her ikiside 4" diye ikisi aynı telefon değil.
Ön kamera sizin için problem olmayacaksa kesinlikle alına bilir bir telefon.
yok ya iphone se iphone 5s'i döver çiğner tükürür iphone 5s öldü.
apple bana verse kullanırdım 64gb yeter...
kardeşlerim gıcık ona aldırtmazlar.Verse muhtemelen herkes kullanırdı. Ancak ben maddi açıdan bu telefonun alınmasının uygun olmadığını düşünüyorum.
Lensi iyi de,megapixel de onun kadar olmasa da onemli bir unsur.Dunyanin en iyi lensini bile koysan yerine gore iyi bir fotograf yakalamak icin en az telefon 5-8 megapixel talep ediyor ve bu normal bir rakam.Lg,Huawei.Sony gibi markalarin 8-13 megapixel koydugunu dusunursek affedersiniz Apple-in yaptigi kufur gibi bisey.Zaten iPhone serisinde ön kameralar hiçte sorun olmuyor. Lensleri iyi olduğu için 1 MP ön kamera bile güzel bir öz çekim imkanı sunuyor.
Arkadas,anliyorum chipin,lensin daha onemli oldugunu orda ben turkce yazdim dikkatini cekerim"onun kadar olmasa da onemli"dedim gordun mu?Biz de biliyoruz tabii ki lensin daha onemli oldugunu ve yine biliyoruz ki megapixeli az olursa cekdiyin resmi yakinlastirdigin,ya da bilgisayara atdigin anda olucaklar vahim.Anlaya bildin mi neden megapixel dediyimi?megapiksel önemli değil esas chip'in kalitesi lens kalitesi odak uzaklığı enstantane önemli isterse 40mp olsun chip dandik olduktan sonra hiçbir önemi yok.
Yalnız iPhone SE'nin ön kamerası 1.2 MP , iPhone 6s'in ön kamerası 5 MP. Arka kameraları ise eşit. Bana kalırsa 1.999 TL yerine hazır ucuzlarmışken 1.299'ye iPhone 5s alınması daha makuldur. Herkes eskidi diyor ama iPhone 5s'in iPhone SE'den çokta fazla bir farkı yok.
Yani iPhone SE biraz gereksiz bir telefon olarak kalıyor. Bütçe açısından sıkıntı yok ise de iPhone 6s alınabilir.