İphone se yardım

Yalçın Seyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar subatta telefon alıcagım lg g5 ile arasinda kaldim ama lg yi eledim sevmedim. Simdiki telefonum galaxy trend plus 4 sene once aldim cop oldu zaten. Benim aradığım tek özellik uzun sureli kullanım ve kamera sizce iphone se ön kamera olarak beni üzermi? 1.2 mp olduğu için. Sadece sosyal medya face instagram snapchat icin kullanıcam . bir de 16gb yeterli olurmu en fazla 5-6 uygulama kurucam sosyal medya uyg belki bir iki oyun ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
16gb foto çekmeye başlarsan yetmez.
On kamera mutsuz eder..
S7 alabilirsin şubatta fiyatı düşebilir telefonlara zam gelecek ayrı bir mesele ama

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaslar subatta telefon alıcagım lg g5 ile arasinda kaldim ama lg yi eledim sevmedim. Simdiki telefonum galaxy trend plus 4 sene once aldim cop oldu zaten. Benim aradığım tek özellik uzun sureli kullanım ve kamera sizce iphone se ön kamera olarak beni üzermi? 1.2 mp olduğu için. Sadece sosyal medya face instagram snapchat icin kullanıcam . bir de 16gb yeterli olurmu en fazla 5-6 uygulama kurucam sosyal medya uyg belki bir iki oyun ?

Merhaba,

İphone se uzun süreli kullanım konusunda sizi memnun edecektir. İos sisteminin uzun vadedeki stabilitesini koruması sizin gibi aldığı cihazı uzun süre performans düşüşü en az şekilde kullanmak isteyen kullanıcılar için oldukça avantajlı. Ayrıca donanım gücü olarak da oldukça başarılı bir model. Ön ve arka kamera performansı kötü değil ama bulunduğu fiyat segmentindeki rakiplerinin gerisinde kalıyor bu konuda onu belirtelim. Bir mağazaya gidin kamerasını inceleyin sizin beklentilerinizi karşılıyorsa tercih edilesi bir cihaz. 16 gb depolama artık günümüz için hem verilen paranın karşılığı değil hemde yeterli değil. O fiyat segmentinde lg g5 hala güçlü bir alternatif.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İp se iyi de ben olsam 64lük alırım 4 sene kafam rahat olur;)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Iphone SE kamera konusunda biraz üzebilir.
Eğer bütçe arttırabilirsiniz 6S 32 GB tavsiye ederim