• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Iphone SE vs Sony Xperia X

TATAR34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu hafta telefon alacağım ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

M

Murat Burç

SDN Okuru
SE daha güçlü geri kalan nerdeyse herşeyde X daha iyi kamerada durumlar değişebilir SE arka kamerası daha iyi video çekme noktasında özellikle
Ben bu fiyata çıksaydım ithalatçı garantili G5 alırdım bunu bir değerlendir

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
X daha iyi bir cihaz genel olarak ama o fiyatlarda daha iyi cihazlar var.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
SE bu ikisi arasında. Belki G5 düşünebilirsin androidde. Sony e bulaşma

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu cihazların satıldığı fiyat bandında lg g5 en iyi tercih olur. Bu cihazlar kötü değil. Hatta performans konusunda iphone se çok daha iyi bir cihaz ama genel olarak baktığımızda g5 hem en iyi işlemcilerden birini kullanıyor hem kamerası iyi, ekran desen oda iyi, pil performansı da günü çıkarıyor. Lg g5 almanızı tavsiye ederim. Yok illa bu cihazdan birini alıcam diyorsanız iphone se güçlü bir cihaz kullanım ömrü uzun olur performans konusunda memnun kalırsınız, stabilite olarak da ios sistemi uzun vadede memnun ediyor kullanıcılarını. Ama birçok konuda de eksisi var. Pil performansı iyi değil, ekran çok küçük, kamera konusunda piyasadaki rakiplerinin gerisinde. Bu tarzda eksileri var. Bu iki cihazdan sony xperia x daha alınası bir cihaz.

Ama genel bu iki cihazın satıldığı fiyat bandında lg g5, zte axon 7 modelleri daha doğru ve daha iyi tercihler olur.

Selçuk Girgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıphone se mı 6 mı veya samsung 6s mi ?
--- Gönderi Güncellendi ---
ıphone se nin pili ve ön kamera nasıl

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Pil kötü değil ama çok iyi sayılmaz. ya işin aslı kullanmaya bağlı. beni bir gün çıkarıyor rahat elimden de düşmez. Ön kamera Yeterli ama ahım şahım değil.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Pil kötü değil ama çok iyi sayılmaz. ya işin aslı kullanmaya bağlı. beni bir gün çıkarıyor rahat elimden de düşmez. Ön kamera Yeterli ama ahım şahım değil.