iPhone SE vs Samsung S7

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Valla aklımı kurcalıyor ya. Bir arkadaşımda iPhone SE var aşırı hızlı ya S7 mi daha iyi sizce yoksa SE mi ? Ekran boyutundan bahsetmeyin.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
tabikide s7 s7 ile iphone 7 yi karşılaştırıyolar ve çoğunluk kitle s7 daha iyi diyor o yüzden tabiki s7 :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Tabii ki s7;
Boyut ve ekran olarak dağlar var. 4 inç günümüz için mağara niteliğinde. Çok çok küçük. Hem de performans olarak daha iyi. Tasarımı ise bana göre daha hoş. Ön kamerası çok kötü se'nin. Çok eski. Ekran 720p. S7'nin 2K. TV gibi yani.:)

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Galaxy s7 bırakın SEyi 7 plusdan daha iyi bir cihaz
Kesinlikle s7 almalısın

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Valla aklımı kurcalıyor ya. Bir arkadaşımda iPhone SE var aşırı hızlı ya S7 mi daha iyi sizce yoksa SE mi ? Ekran boyutundan bahsetmeyin.
Abi yapmayın lütfen ya :D Bariz bir şekilde S7 tabikide

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Ele alinan konulara gore degerlendirelim;
  • Performans: Iki modelde guclu cihazlar ama iphone se islemcisi tekil cekirdekte cok guclu bir islemci. Coklu cekirdekte s7 daha iyi. Fakat benim bu konudaki onde tuttugum model ip se.
  • Ekran: Samsung s7 bu konuda cok basarili. Hatta sadece bu kiyaslamada degil piyasanin en iyilerinden.
  • Kamera: Bu konuda da s7'nin bariz bir basarisi soz konusu.
  • Pil: Samsung s7 bu konuda daha basarili.
Kiyaslamanizda iphone se'nin 16gb'lik modelini baz aldiysaniz 16 gb depolamanin artik yeterli olmadigini belirtmekte fayda var. Daha uzun sure kullanmayi hedefliyorsaniz iphone se ios stabilitesi ve guclu donanimi ile bu konuda daha memnun edecektir. Fakat benim tercihim s7'den yana olurdu.

Kutluhan123

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ya ben hangisini alayım demedim ki :D Alacak olsam s7 alırım zaten. Sadece arkadaşımda var her şeyi çok hızlı açıyor acaba s7den hızlı mıdır ? dedim. Performans olarak.