Iphone se vs S7

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Selam arkadaşlar bir sorum var benim değerli bir arkadaşım telefon alacak ve 400 tl gibi bir fark ile s7 almak varken se almayı tercih ediyor gönlü o telefona kayıyor ne kadar s7 önersemde sizin görüşünüz nelerdir yani hangisi daha iyi sizce nedenleri ile yazar mısınız arkadaşıma göstereceğimde :D teşekkürler şimdiden.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera
Batarya
Ekran kalitesi
Endüstriyel tasarım
Suya dayanıklılık
Hafıza kartı desteği
Android işlevselliği
Android ios gibi her güncellemede sorun çıkaran bir sistem değil.
Yani nerdeyse herşey.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Selam arkadaşlar bir sorum var benim değerli bir arkadaşım telefon alacak ve 400 tl gibi bir fark ile s7 almak varken se almayı tercih ediyor gönlü o telefona kayıyor ne kadar s7 önersemde sizin görüşünüz nelerdir yani hangisi daha iyi sizce nedenleri ile yazar mısınız arkadaşıma göstereceğimde :D teşekkürler şimdiden.
Arkadaşını seviyorsan ikna et S7 alsın.
Yok arkadasını sevmiyor zamanında sana çok kazık atmışsa bıraz İp se alsında belasını bulsun :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Her türlü S7 iyidir bunu kör cahil bile bilir
fakat ekran boyutu ve kullanılırlık açısından arkadaşınız SE beğenmiştir.
Bence kararından caydırma ihtimaliniz %30

M

Murat Burç

SDN Okuru
Elma faktörü.
Çoğu insan S7nin veya SEnin özelliklerini bilmiyor sadece markaya bakıyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung s7'nin daha iyi oldugu konular;

* Kamera
* Ekran
* Pil performansi
* Hizli sarj veya kabolsuz sarj gibi teknolojik artilari var

İphone se'nin daha iyi oldugu konular;

* İos temel yapisi sebebi ile kisa veya uzun vadede daha stabil ve daha kararli bir calisma yapisi

* Daha saglam kasa

Performans konusunda eskiden iphone se daha basarilk idi. Fakat son donemde gelen guncelleme sayesinde samsung s7'nin ekran cozunurlugu ayarlanabilir hale geldigi icin suan ikiside esdeger. O nedenle hangisi daha guclu derse arkadasiniz performans konusumda esdeger sayilabilirler.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Benim görüşüm tek elle kullanım bakımından ve özellik bakımından en iyi cihaz şuanlık S7 ama işin için ''ama ayfoon'' girince beyin eror diyip usulca ip se alınıyor
Elma faktörü.
Çoğu insan S7nin veya SEnin özelliklerini bilmiyor sadece markaya bakıyor.
İnanır mısın bizim ünide bi kız vardı ip7 çıktığında gidip almış ne işlemci var diye sordum intel amd dedi... Yok amd demek geldi içimden ama rencide olmasını istemedim

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
s7 bozdurma 2400dü bugün almadım teli satan adam bile diyor samsungun garantisi batsın bu yuzden bu teller satılmıyor diye ilgisiz bi müşt hizmeti var hangisi iyi dersen ıkısının bırbırıne +ları eksılerı var iphone se kagıt ustunde ön kamerası kötü gerçekde kötü değil kendım kullanıyorum lgdeki kamera performansını yakalamış hız olarakda s7den kat kat iyi tek elle kullanmak kolay s7nın parlaklığı guzel şarz ömrü güzel kamerası güzel bixby çöp cam tasarım elden düşme olasılığı yuksek daha hassas ve satarken çok değer kaybediyor samsungu övüp iphonu batırmak marifet değil örnek s5 ve ip6 aynı yılda çıktılar gel şimdi bunların 2.el fiyatlarına bak ip 6 sıfırı bile yok satıyor 2. eli 1500 tl s5 nerede hiç göruonuzmu o teli çok değil 2 sene önce öve öve bitiremıordular yok su geçırmıor yok kalp ölçüyor diye şimdi o tel 400 tl 2. eli sıfırı zaten yok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D s7de 2 sene sonra öyle olacak ama 6s Se bunlar yıne cep yakacak çünkü kalite var

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Her şeyde S7 daha iyi kardeşim. :)

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostlar inanır mısınız arkadaş kazık yiceğimi bile bile istiyorum diyor bu elma cidden kötü bir şey bir de F1kan bir şey diyebilir miyim sizin üni deki kız ile bizim lisedeki kız aynı durumda :DDD yani onunda 7 plusu var işlemcisi ne dedim ryzen 1700x dedi anladım diyip okuldan kaçasım geldi :(

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 'yi iPhone 6S ve 7 ile karşılaştırıyoruz , yani düşünmeden S7

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Dostlar inanır mısınız arkadaş kazık yiceğimi bile bile istiyorum diyor bu elma cidden kötü bir şey bir de F1kan bir şey diyebilir miyim sizin üni deki kız ile bizim lisedeki kız aynı durumda :DDD yani onunda 7 plusu var işlemcisi ne dedim ryzen 1700x dedi anladım diyip okuldan kaçasım geldi :(
''Ama ayfon'' dan sonra beyin koşarak uzaklaşıyor zaten böylelerinden...

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
''Ama ayfon'' dan sonra beyin koşarak uzaklaşıyor zaten böylelerinden...
Aynen hocam apple yi zaten bu yüzden sevmiyorum kitlesini örneğin telefon alırken s7 edgeyi almadan önce yani arkadaşlarıma soruyodum iPhone nasıl diye ya 10 tanesinden 9 u abi ayfon ya al işte başına dert açılmaz android gibi kasmıyo ıhı ıhı .s.s felan yapıyorlar diğeride zaten android öneriyor iPhone den bıkmış herhalde yani kiteslini sevmiyorum iPhonenin hepsi böylemi asla tabiki ama çoğu böyle abi ayfon ya demek için alıyorlar bence